Het einde van het jaar nadert en terugkijkend is 2021 een uiterst uniek jaar geweest.

Ondanks corona en een bizar overspannen woningmarkt, zijn er veel woningen verkocht. Van leuke starterswoning tot prachtige unieke objecten. Wij hebben vele nieuwe mensen maar ook oude bekenden mogen ontmoeten.
Tientallen kandidaten voor een huis, de vraagprijs bijna standaard de vanaf prijs geworden, biedingsprocedures en ga maar door. Met het oog op het beste resultaat voor verkoper maar ook oog houden voor koper. De tijd nemen voor alle kandidaten, ruimte bieden voor vragen en tijd om na te denken. Heldere communicatie is het sleutelwoord van 2021 gebleken. Het resultaat: tevreden verkopers en kopers, en daar doe je het allemaal voor. Ook van onze andere diensten is veelvuldig gebruik gemaakt. Steeds meer woningzoekers wisten ons te vinden voor aankoopbegeleiding. Het kopen van een huis was voor velen in 2021 een stressvolle aangelegenheid en gelukkig hebben wij vele mensen mogen helpen bij zo’n belangrijke aankoop in hun leven. Minder zichtbaar, maar ook een belangrijk onderdeel van ons vak is taxeren. Wekelijks verzorgen wij een groot aantal taxatierapporten, die voldoen aan alle hoge eisen van nu, veelal voor financiering maar uiteraard ook voor andere doeleinden. Taxeren verlangd nauwkeurigheid, marktgevoel en vaak snelheid. Het houdt ons scherp en leveren daarmee de kwaliteit die de klant van ons mag verwachten.
Tot slot zijn wij bijzonder trots op de waardering en vele positieve reacties die wij in het afgelopen jaar hebben ontvangen. Wij zijn ontzettend dankbaar en willen dan ook al onze klanten en relaties bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen.

Wij kijken uit naar het nieuwe jaar, om voor jullie aan de slag te gaan.
Mogen we snel eens koffie komen drinken?

Wij wensen jullie alle goeds voor 2022 toe met hopelijk de vervulling van al jullie woondromen, en vooral gezondheid