Bij Oosting Makelaardij bent u aan het juiste adres!

Bij Oosting Makelaardij hebben wij een bedrijfscultuur waarin we samen enthousiast, professionele dienstverlening, toegankelijk en transparant zijn. Samen de schouders eronder en verantwoordelijk voor de successen die we behalen in het belang  en samen met onze klanten. 

Kennismaken, graag zelfs! Komt u langs bij ons aan de Molenstraat 5A? De koffie staat klaar hoor!  of zullen we naar u komen?

Welkom, mijn naam is Ivo Oosting, bijna mijn hele leven ben ik al woonachtig in Haaksbergen en kom je uit Haaksbergen, dan weet je als geen ander dat het hier prettig leven, wonen, werken en recreëren is.
Ruim 20 jaar geleden ben ik begonnen in Eibergen, Winterswijk, Neede en omgeving. Geruime tijd ben ik mede-eigenaar geweest van een ander makelaarskantoor in Haaksbergen. Maart 2013 ben ik de uitdaging aangegaan om op geheel eigen wijze voor een nieuwe persoonlijke en verfrissende aanpak te kiezen. Iemand die deze regio kent, er zelf ook woont en precies weet wat er speelt. Je loopt makkelijk even binnen in het kantoor aan de Molenstraat 5A, je eigen makelaar en anders bel je mij gewoon op mijn 06-nummer.

Ivo Oosting

Sinds 2011 ben ik actief in de makelaardij en in 2013 ons eigen kantoor aan de Molenstraat gestart. Elke dag mag ik samenwerken in een prachtig team, gezamenlijk onze opdrachtgevers meer dan tevredenstellen, geeft mij een geweldige voldoening. De combinatie van werken aan kantoor en bezichtigingen maakt dit werk afwisselend en uitdagend. Ik houd me voornamelijk bezig met aankoopbegeleiding, verkoop en nieuwbouw.

Het leuke van mijn werk? Geen dag is hetzelfde! Achter elke koper en verkoper zit een ander verhaal, waardoor geen enkele (ver)koop hetzelfde is. Het geeft dan ook elke keer weer zoveel voldoening als het gelukt is om partijen bij elkaar te brengen.

Miriam van Dam

Laat mij maar lekker werken achter de schermen: van het eerste contact, tot de laatste administratieve handeling bij de verkoop van een woning: het opsturen van het opleveringsformulier. Met een hang naar luiheid (of efficiëntie?).

Hylke Sies