Bij Oosting Makelaardij bent u aan het juiste adres!

Bij Oosting Makelaardij hebben wij een bedrijfscultuur waarin we samen enthousiast, toegankelijk en transparant zijn, wij bieden een professionele dienstverlening. Samen de schouders eronder en verantwoordelijk voor de successen die we behalen in het belang en samen met onze klanten. 

Wilt u kennismaken ? Graag zelfs! Komt u langs bij ons aan de Molenstraat 5A? De koffie staat klaar, maar we zijn ook altijd bereid om naar u te komen.  

Welkom,

Mijn naam is Ivo Oosting en ik ben bijna heel mijn leven woonachtig in Haaksbergen. Als je uit Haaksbergen komt, dan weet je als geen ander dat het hier prettig leven, wonen, werken en recreëren is.
Ruim 20 jaar geleden ben ik begonnen in Eibergen, Winterswijk, Neede en omgeving. Geruime tijd ben ik mede-eigenaar geweest van een ander makelaarskantoor in Haaksbergen. In maart 2013 ben ik de uitdaging aangegaan om op geheel eigen wijze voor een nieuwe persoonlijke en verfrissende aanpak te kiezen. Ik ben iemand die deze regio kent, er zelf ook woont en precies weet wat er speelt. Je loopt makkelijk even binnen in het kantoor aan de Molenstraat 5A, waarbij je met de makelaar kan spreken en anders ben ik gewoon te bereiken op mijn 06-nummer.

Ivo Oosting

Mijn naam is Miriam van Dam en sinds 2011 ben ik actief in de makelaardij wereld. In 2013 zijn wij ons eigen kantoor aan de Molenstraat gestart, waarbij ik elke dag mag samenwerken in een prachtig team. Daarbij geeft gezamenlijk onze opdrachtgevers meer dan tevredenstellen mij een geweldige voldoening. De combinatie van werken aan kantoor en bezichtigingen maakt dit werk afwisselend en uitdagend. Ik houd me voornamelijk bezig met aankoopbegeleiding, verkoop en nieuwbouw.

Het leuke van mijn werk? Geen dag is hetzelfde! Achter elke koper en verkoper zit een ander verhaal, waardoor geen enkele (ver)koop hetzelfde is. Het geeft dan ook elke keer weer zoveel voldoening als het gelukt is om partijen bij elkaar te brengen.

Miriam van Dam

Mijn Naam is Hylke Sies en ik ben werkzaam bij Oosting Makelaardij sinds 2015. “Laat mij maar lekker werken achter de schermen: van het eerste contact, tot de laatste administratieve handeling bij de verkoop van een woning: het opsturen van het opleveringsformulier.”

Hoewel een groot vertrouwen in computers die het werk zo makkelijk en efficiënt mogelijk moeten maken, ontbreekt het die krengen aan humor en persoonlijk contact. En juist dát maakt het leven juist zo mooi.

Hylke Sies