fbpx
053-4785670
Molenstraat 5a
info@oostingmakelaardij.nl

Taxatie

Taxaties voert Oosting Makelaardij graag voor u uit

Een taxatierapport kunt u voor officiële doeleinden gebruiken. De taxatie mag echter alleen uitgevoerd worden door een erkend register makelaar-taxateur. Voor een betrouwbare taxatie kunt u vertrouwen op de kennis en jarenlange ervaring van onze makelaar Ivo Oosting. Hij is als register makelaar-taxateur ingeschreven bij de Stichting VastgoedCert, het Register voor Makelaars en Taxateurs en het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs.

Een gevalideerd taxatierapport

De taxaties van Oosting Makelaardij zijn altijd buitengewoon nauwkeurig. Garantie dat uw taxatie door praktisch alle geldverstrekkende instellingen wordt geaccepteerd en eventuele kosten zijn meestal fiscaal aftrekbaar.
Een groot aantal geldverstrekkers vraagt een gevalideerd taxatierapport.

Het NWWI, TVI, iValidatie en Taxateurs Unie hebben hiervoor een objectief, betrouwbaar taxatieproduct ontwikkeld.
Allen werken volgens een gestandaardiseerde methode, alle uitgevoerde taxaties worden in een centrale database geregistreerd. Men controleert zowel de taxateurs als de taxaties zelf. Daarmee is de kwaliteit van een taxatie extra gewaarborgd.
Indien u vragen heeft, een keer wilt komen kennismaken of een taxatie-afspraak wilt maken dan bent u van harte welkom aan de Molenstraat 5A in Haaksbergen.

Volg ons op social media