fbpx
053-4785670
Molenstraat 5a
info@oostingmakelaardij.nl

Aankoop

Een droomhuis vinden in Haaksbergen en omgeving is voor de meeste mensen niet zo ingewikkeld meer, zeker niet in een tijdperk waarin het internet een grote rol speelt. Maar hoe verder?

Verkoop

Een huis verkopen is nooit een standaardverhaal. Wij realiseren ons als geen ander dat de verkoop van uw woning niet alleen een zakelijke, maar ook een emotionele aangelegenheid is.

Verhuur

De verhuur van uw woning of bedrijfspand.
Oosting Makelaardij is u graag van dienst bij het vinden van een geschikte huurder.

Taxatie

Een taxatierapport kunt u voor officiële doeleinden gebruiken. De taxatie mag echter alleen uitgevoerd worden door een erkend register makelaar-taxateur.

Waardebepaling

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom u wilt weten wat uw woning op dit moment waard is, zoals bijvoorbeeld de Mogelijke verkoopwaarde, bestedingsruimte of overwaarde.

Samen zoeken naar uw droomhuis!

Een droomhuis vinden in Haaksbergen en omgeving is voor de meeste mensen niet zo ingewikkeld meer, zeker niet in een tijdperk waarin het internet een grote rol speelt. Maar hoe verder? Is de prijs juist en is uw droomhuis dit waard? Gaat u zelf onderhandelen, of toch iemand inschakelen die over de juiste ervaring en kennis van zaken beschikt?

In uw emotionele enthousiasme, waarbij bezwaren wegvallen en aandachtspunten over het hoofd worden gezien, zijn wij er voor u!

Onze deskundigheid, ervaring, betrokkenheid en betrouwbaarheid is de perfecte basis voor het vinden van uw droomhuis.

Uw droomhuis al gevonden?

Geen probleem, u beslist en samen staan wij sterk!

Wij verzorgen de afspraak voor een bezichtiging, inspecteren de woning en checken alle relevante gegevens, zoals het bestemmingsplan, inzage bewijs van eigendom, bouwtechnische staat en etcetera. Oosting Makelaardij zorgt dat u nooit voor verrassingen komt te staan!
Een makelaar staat iets nuchterder tegenover de aankoop van een woning dan u als koper. Een goede onderhandelingsstrategie blijkt in de praktijk namelijk moeilijker vol te houden zijn, dan wanneer u er zelf emotioneel en met een belang erbij betrokken bent. Het kopen van een huis is een emotionele aangelegenheid, waarbij de zakelijke afwikkeling beter aan een deskundige kan worden overgelaten.

Wij voeren samen met u en namens u in overleg de onderhandelingen. En vanuit onze kennis van de markt komen wij altijd uit op een scherpe en reële prijs. Ook als u via andere kanalen uw droomhuis al gevonden heeft.

Oosting Makelaardij denkt graag met u mee.

Ons aanbod