Team Oosting

Vandaag is het een jaar geleden dat ik vanuit Haaksbergen naar Hengelo verhuisd ben. De daaraan voorafgaande periode was grillig en emotioneel. Als je gaat verkassen na ruim twintig jaar in een geweldig huis te hebben gewoond op een evenzo geweldige plek, bleek voor mij, ondanks dat ik zo’n grote stoere vent ben, best wel een dingetje. 

 Maar als er dan ergens een besluit is genomen en je gaat dan je huis te koop zetten, wie moet je daar dan voor vragen om dat voor je te organiseren? Nu heeft de zoon van Ivo lang, lang geleden samen met mijn zoon gevoetbald. Logisch dus dat je met Ivo van Oosting Makelaardij contact opneemt. 

 Er werd een afspraak gemaakt voor een gesprek. Ivo en Miriam kwamen aan de keukentafel voor een bakkie en tijdens dat bakkie is uitgelegd wat de wensen waren. En na dat gesprek ging het allemaal wel helemaal rete snel. 

 Na het intake-gesprek, als je dat zo mag noemen, werd na een week een gedaan bod medegedeeld; ene bod waarvan je alleen maar van kan dromen. Let wel: het huis was nog niet eens op Funda gezet! Direct akkoord gegaan dus met het gedane bod en binnen afzienbare tijd was dat mooie huis op die mooie plek verkocht. 

 En dan is er opeens toch een soort van haast geboden bij het vinden van een nieuw onderkomen. Maar ook tijdens de zoektocht naar een nieuw onderkomen zijn Ivo en Miriam ook de mensen die je daarbij vreselijk goed helpen. In een zeer korte tijd zijn meerdere huizen bekeken. En steeds was daar de ondersteuning van Ivo en Miriam. 

Nu een jaar verderop in de tijd kan ik zeggen dat… 

Ik nog steeds onder de indruk ben over de daadkracht, doortastendheid, kennis, service, hulp wat ik toen zo hard nodig had. 

 Ivo en Miriam, 

Super bedankt !!! 

 grtz 

Andr