fbpx
053-4785670
Molenstraat 5a
info@oostingmakelaardij.nl

Ververstraat 25, Haaksbergen

€257.500 K.K.
Energielabel Ververstraat 25

Kenmerken

  • Berging
  • Tuin

Details

BETAALBAAR EN ONDERHOUDSARM

Voor starters is dit huis een uitgelezen kans om een betaalbaar en zeer compleet huis te kopen. Om het juiste idee van de woning te krijgen moet je natuurlijk zelf even over de drempel. Wij nodigen je uit! Ververstraat 25 heeft midden jaren ’90 een schilrenovatie ondergaan! De woning is grotendeels voorzien van kunststof kozijnen, de goten zijn destijds vernieuwd en woning en berging zijn voorzien van keramische dakpannen. Aan de achterzijde is de ruimte tussen keuken en berging uitgebouwd ten behoeve van een bijkeuken/achterentree.

EVEN BINNEN KIJKEN

Via de voordeur komen we in de fraai betegelde hal met recent vernieuwde toiletruimte. Onder de trap vinden we een kelderkast. De woonkamer is van het type doorzon. De hoeveelheid licht is opvallend. Zowel aan de voor- als de achterzijde bevinden zich grote ramen en ook de tussendeuren naar de bijkeuken en hal zijn voorzien van glas zodat licht ongehinderd de ruimte instroomt. De muur tussen woonkamer en keuken is verwijderd waardoor een fraaie L-vormige leefruimte is ontstaan. De keuken is voorzien van een lichte inbouwkeuken met donker blad en diverse inbouwapparatuur. Via de bijkeuken/achterentree komen we in de aangebouwde stenen berging.

SLAAPKAMERS EN BADKAMER

Op de 1e verdieping vinden we 3 ruime slaapkamers waarvan er 2 zijn voorzien van vaste kastruimte. Ook de overloop heeft een vaste kast. De badkamer met lichte wand- en donkere vloertegel beschikt over een afsluitbare inloopdouche en wastafelmeubel.

VASTE TRAP NAAR ZOLDER

De 2e verdieping is, anders dan de andere woningen in deze straat, middels een vaste trap te bereiken en is in gebruik als zolderberging.

TOT RUST KOMEN

De diepe achtertuin is gericht op het zuiden en is middels een achterom bereikbaar. Omdat nummer 25 als laatste aan dit pad ligt is de tuin extra diep. Onder de ruime overkapping kun je pas echt tot rust komen. Als de temperatuur goed is, is het heerlijk vertoeven hier. Terwijl je vlees op de BBQ ligt, zelf genieten van je tijdschrift op de loungebank?  Je ziet het toch al helemaal voor je, de zomer vieren in deze tuin? Je kunt verschillende plekjes in zon of schaduw inrichten. En aan bergruimte geen gebrek! Naast de standaard berging beschikt deze woning over een extra 2e berging.

STUUR JIJ DE HOUSEWARMINGKAARTJES VOOR JE NIEUWE WONING AAN DE VERVERSTRAAT 25 GRAAG ROND? DAN WEET JE WAT JE TE DOEN STAAT! BEL OF MAIL EN PLAN EEN BEZICHTIGING.

Brochure