fbpx
053-4785670
Molenstraat 5a
info@oostingmakelaardij.nl

Steenbreek 7

Details

RUIM EN BETAALBAAR

Met maar liefst 130 m² aan woonoppervlakte kunnen we gerust spreken van een ruime eengezinswoning. Heeft u een groot gezin of wilt u gewoon in de mooiste wijk van Haaksbergen wonen? Dan is Steenbreek 7 zeker een optie!

FRAAIE LIGGING

De woning is in het nieuwste gedeelte van de Hassinkbrink gelegen. Dit gedeelte van de wijk is bijzonder ruim opgezet met veel openbaar groen en grasvelden. Basisschool en speelgelegenheden vindt u om de hoek zodat uw kinderen niet een drukke straat over moeten om bij school te komen of te spelen.

INDELING

Vanuit de hal met meterkast en toilet komen we in de ruime, min of meer vierkante woonkamer. Deze is op de tuin gericht die op zijn beurt op het zuidwesten is gelegen waardoor u verzekerd bent van veel licht. De woonkeuken is aan de voorzijde van de woning gelegen en is voorzien van een L-vormige inbouwkeuken met 4-pits gaskookplaat, afzuiging, combimagnetron en vanzelfsprekend een vaatwasser.

Op de verdieping vinden we 2 bijzonder ruime en 1 iets kleinere slaapkamer. Alle slaapkamers zijn voorzien van een rolluik. Bijzonder handig in de hete zomers van tegenwoordig of wanneer u overdag moet slapen in verband met nachtdiensten. De badkamer bestaat uit een inloopdouche, vaste wastafel en handig 2e toilet.

Op de 2e verdieping vinden we, vanwege de aanwezigheid van een grote dakkapel, een eveneens zeer ruime 4e slaapkamer. En heeft u een 5e slaapkamer nodig? Geen probleem, de grote voorzolder biedt voldoende plek voor nog een kamer.

ZONNIGE ACHTERTUIN MET PRIVACY

Vanuit de woonkamer de tuin ingelopen valt je direct op hoeveel privacy de tuin biedt. De Steenbreek ligt beduidend hoger dan de achter de woning gelegen straat waardoor je vrijwel geen inkijk hebt. De tuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd en middels een achterom te bereiken. Laten we ook de ligging op het zuidwesten niet vergeten waardoor u vanaf het middaguur al kunt genieten van de zon!

Brochure