fbpx
053-4785670
Molenstraat 5a
info@oostingmakelaardij.nl

Ranonkel 8, Haakbergen

Kenmerken

  • Berging
  • Tuin

Details

HASSINKBRINK

Deze gemoderniseerde tussenwoning gelegen aan de Ranonkel 8 vinden we op één van de leukste plekjes van de Hassinkbrink. De Ranonkel is een straatje met uitsluitend bestemmingsverkeer en ligt aan de rand van een oude eikenlaan met aan de voorzijde een plantsoen en parkeerruimte. Kinderen kunnen hier zonder problemen op straat spelen, of op één van de vele plantsoenen en speelgelegenheden in de directe nabijheid van de woning.

ENERGIELABEL A EN GEMODERNISEERD

De woning is in de jaren ’90 gebouwd en derhalve volledig geïsoleerd en voorzien van dubbele beglazing! De woning is onlangs voorzien van een energielabel A en dat resulteert in een lage energierekening. Badkamer, toilet en keuken zijn onlangs gemoderniseerd, dus daar hoef je niets meer aan te doen.

INDELING

Op de begane grond vinden we naast de entree, toilet en meterkast de tuingerichte woonkamer. Na een avondje werken kun je dus in volledige privacy genieten van de rust. De keuken met moderne inbouwkeuken en voorzien van granieten werkblad, gasfornuis, afzuiging, vaatwasser, koel-vriescombinatie en combimagnetron vinden we aan de voorzijde.

4 SLAAPKAMERS

En daarvan liggen er 3 op de eerste verdieping. De moderne badkamer is uitgerust met een inloopdouche voorzien van regendouche, zwevend toilet en dubbel wastafelmeubel met brede laden.

DAKKAPEL

Op zolder vinden we een ruime 4e slaapkamer. Over vrijwel de volledige breedte is een dakkapel geplaatst, zodat je over een groot gedeelte van de zolder stahoogte hebben. En dat zien we ook terug op de voorzolder waar de wasmachine en droger kunnen staan.

IDEALE EN RUSTIGE LIGGING IN DE HASSINKBRINK, VOLLEDIG GEMODERNISEERD EN ENERGIELABEL A. WAT WILT U NOG MEER? KOM OOK KIJKEN EN PLAN EEN AFSPRAAK VOOR BEZICHTIGING.

 

 

 

Brochure