fbpx
053-4785670
Molenstraat 5a
info@oostingmakelaardij.nl

Jan Vermeerstraat 40

Details

RUIM EN BETAALBAAR

Voor nog geen € 550,- per maand een ruime eengezinswoning bewonen? Dat kan! Jan Vermeerstraat 40 heeft o.a. 4 ruime slaapkamers dus er is ruimte voor uw gehele gezin. En kopen is in dat geval goedkoper dan huren.

INDELING

Vanuit de hal met toilet, trapopgang, kelderkast en meterkast komt u in de open keuken met inbouwkeuken voorzien van keramische kookplaat, afzuiging, koelkast, combimagnetron en vaatwasser. De doorzon-woonkamer doet zijn naam eer aan. Door de grote raampartijen aan de voor- en achterzijde kunnen we spreken over een lekker lichte verblijfsruimte.

Op de verdieping vinden we naast 3 ruime slaapkamers een lichte badkamer met douchecabine, wastafel en 2e toilet.

Op de 2e verdieping vinden we plek voor de wasmachine op de voor-zolder en een eveneens ruime 4 slaapkamer. Een grote dakkapel zorgt voor licht en stahoogte over een groot gedeelte van de verdieping. De schuine kanten worden benut als bergruimte net als de vliering.

NABIJ BASISSCHOOL EN SUPERMARKT

In de directe omgeving van de woning is een basisschool gelegen en op loopafstand bevindt zich een supermarkt en huisartsenpost. Het Haaksbergse centrum ligt op nog geen 5 minuten fietsen.

ONDERHOUDSARME VOOR- EN ACHTERTUIN

Wel genieten van de zon maar geen groene vingers? Zowel de voor- als de achtertuin zijn onderhoudsarm aangelegd. De achtertuin is met een achterom bereikbaar evenals de achter de woning gelegen stenen berging!

MET UW HELE GEZIN VOOR EEN LAGE PRIJS IN EEN RUIME EENGEZINSWONING? KOM OOK KIJKEN EN PLAN EEN BEZICHTIGING!