fbpx
053-4785670
Molenstraat 5a
info@oostingmakelaardij.nl

Jan Vermeerstraat 12

Details

Verkocht!

RUIM EN BETAALBAAR

Voor nog geen € 550,- per maand een ruime eengezinswoning bewonen? Dat kan! Jan Vermeerstraat 12 heeft o.a. 4 ruime slaapkamers dus er is ruimte voor uw gehele gezin. En kopen is in dat geval goedkoper dan huren.

INDELING

Vanuit de hal met toilet, trapopgang, kelderkast en meterkast komt u in de halfopen keuken met inbouwkeuken voorzien van apparatuur. De doorzonwoonkamer doet zijn naam eer aan. Door de grote raampartijen aan de voor- en achterzijde kunnen we spreken over een lekker lichte verblijfsruimte. Op warme zomerdagen maken de dubbele tuindeuren van woonkamer en tuin één.

Op de verdieping vinden we naast 3 ruime slaapkamers een badkamer met ligbad en wastafel.

Op de 2e verdieping vinden we plek voor de wasmachine op de voor-zolder en een eveneens ruime 4 slaapkamer. Een grote dakkapel zorgt voor licht en stahoogte over een groot gedeelte van de slaapkamer. De schuine kanten worden benut als bergruimte net als de vliering.

NABIJ BASISSCHOOL EN SUPERMARKT

In de directe omgeving van de woning is een basisschool gelegen en op loopafstand bevindt zich een supermarkt en huisartsenpost. Het Haaksbergse centrum ligt op nog geen 5 minuten fietsen.

ONDERHOUDSARME VOOR- EN ACHTERTUIN

Wel genieten van de zon maar geen groene vingers? Zowel de voor- als de achtertuin zijn onderhoudsarm aangelegd. De achtertuin is met een achterom bereikbaar evenals de achter de woning gelegen stenen berging met kap!

MET UW HELE GEZIN VOOR EEN LAGE PRIJS IN EEN RUIME EENGEZINSWONING? KOM OOK KIJKEN EN PLAN EEN BEZICHTIGING!