fbpx
053-4785670
Molenstraat 5a
info@oostingmakelaardij.nl

Herman van der Haarstraat 17, Haaksbergen

Kenmerken

  • Berging
  • Tuin

Details

OMGEVEN DOOR GROEN

Wat een heerlijke wijk voor wie de rust zoekt! Gelegen in een van de groenste straten van Haaksbergen, met een plantsoen voor de deur. De Herman van der Haarstraat is bovendien doodlopend, waardoor er geen verkeer doorheen raast, er is alleen bestemmingsverkeer. Desondanks bent u nog steeds in een woonwijk met dichtbij een basisschool, een supermarkt op fietsafstand en voor wie van het openbaar vervoer afhankelijk is: de bushalte is op nog geen 200 meter. De ligging van deze woning is dus uitermate kindvriendelijk.

MODERNE INBOUWKEUKEN, TUINGERICHTE WOONKAMER

Aan de voorzijde van de woning vinden we de (fietsen)berging en kunnen we binnendoor naar de hal en verder naar de woonkeuken. De moderne keuken is voorzien van Miele (ingebouwd) koffiezetapparaat en combi-magnetron, Siemens vaatwasser en Etna koelkast en verder nog een keramische kookplaat met afzuiging. Vanuit de keuken kijkt u uit over de voortuin en het plantsoen. De woonkamer is aan de achterzijde van de woning gelegen en door de brede raampartij kijkt uit op de (onderhoudsarme) tuin. De parketvloer van voor- tot achterdeur maakt er één geheel van.

4 SLAAPKAMERS

Op de eerste verdieping vindt u 3 ruime slaapkamers en een (eenvoudige) badkamer voorzien van douche, wastafel en toilet. De 4e slaapkamer is te vinden op zolder waar ook de wasmachine en de nodige bergruimte aanwezig is. De slaapkamers op eerste verdieping en ook die op zolder zijn voorzien van eenzelfde laminaat, waardoor ook daar eenheid ontstaat.

KORTOM: HEERLIJK WONEN IN EEN RUSTIGE, GROENE OMGEVING EN TOCH IN NABIJHEID VAN VOORZIENINGEN? KOM DAN KIJKEN BIJ DE HERMAN VAN DER HAARSTRAAT 17. PLAN EEN BEZICHTIGING EN ZORG DAT U NIET ACHTER HET NET VIST!

Brochure