fbpx
053-4785670
Molenstraat 5a
info@oostingmakelaardij.nl

Emanuel de Wittestraat 41

Details

GROENE WOONOMGEVING

De groenste wijk van Haaksbergen, zo staat de omgeving van de Emanuel de Wittestraat bekend. De wijk is ruim van opzet met veel bomen, gemeentelijk groen en speelgelegenheden. Een prettige plek om te wonen aan een autoluwe straat. Daar waar je kinderen met een gerust hart buiten kunt laten spelen.

KUNSTSTOF KOZIJNEN

Het overgrote deel van de kozijnen is vervangen door kunststof, uiteraard voorzien van HR++ beglazing. De HR-ketel stamt uit 2012 en voorts is het dak en zijn de gevels geïsoleerd wat resulteert in een energielabel B! Overigens is ook het buitenonderhoud goed verzorgd. De woning is in 2013 voorzien van nieuwe goten en boeien en het buitenschilderwerk dateert van 2018.

VEEL LICHTINVAL

Wat met name opvalt als je de woonkamer binnenkomt is hoe licht deze is. Aan de achterzijde bevindt zich een schuifpui over de volle breedte van het huis. Woonkamer en tuin zijn vrijwel 1. De keuken is voorzien van een moderne inbouwkeuken voorzien van kookplaat, afzuiging en oven. Zowel de voor- als de achterdeur vinden we aan de voorzijde van de woning. Handig met kinderen! Die kunnen zonder aan te bellen naar binnen en kunnen direct de vuile schoenen kwijt in de achterentree die tevens dienst doet als bijkeuken.

Op de verdieping vinden we 3 ruime slaapkamers en en badkamer met douche, wastafelmeubel en handig 2e toilet. Via de vaste trap bereiken we de zolder waar we naast de nodige bergruimte een 4e slaapkamer aantreffen. De wasmachine kan naar keuze in de bijkeuken of op zolder staan.

PRIVACY EN ZON

De omsloten achtertuin is gelegen op het zuidwesten zodat u vanaf 10 uur tot zonsondergang kunt genieten van de zon. U heeft vrijwel geen inkijk dus uw privacy is ook gewaarborgd. Zowel achter als voor de woning vinden we een handige berging. Bovendien kunt u ook 1 of zelfs 2 auto’s kwijt op eigen terrein!

COMPLEET EN BETAALBAAR EN GELEGEN IN EEN KINDVRIENDELIJKE EN BOVENAL GROENE WOONOMGEVING. INTERESSE? BEL OF MAIL EN MAAK EEN AFSPRAAK VOOR BEZICHTIGING!

Brochure