fbpx
053-4785670
Molenstraat 5a
info@oostingmakelaardij.nl

De Koamscher 16, Haaksbergen

Kenmerken

  • Berging
  • Tuin

Details

RECENTELIJK GEMODERNISEERD

Deze woning kunt u zo in! De Koamscher 16 is recentelijk gemoderniseerd. Zowel de badkamer als de  keuken zijn onlangs volledig vernieuwd en luxe en modern uitgevoerd. En dat geldt ook voor de vloer- en wandafwerking op vrijwel de gehele begane grond.

KINDVRIENDELIJKE LIGGING

Met uitsluitend bestemminsverkeer en doodlopende straatjes is dit gedeelte van “t Wolferink” uitermate geschikt voor gezinnen met jonge kinderen of starters. De basisschool ligt om de hoek en er zijn voldoende groenstroken en speelterreintjes in de directe omgeving.

INDELING

Via de hal met een toilet en meterkast kom je in de ruime woonkamer. De ruimte onder de trap is bij de zithoek aangetrokken waardoor een fraaie vierkante woonkamer is ontstaan. Aan de andere zijde van de trap vinden we de recentelijk vernieuwde inbouwkeuken met inductiekookplaat, afzuiging, koel-/vriescombinatie, combi-oven, vaatwasser en quooker! In de achtergevel zijn tuindeuren geplaatst waardoor binnen en buiten één geheel zijn geworden.

Op de verdieping vinden we 3 ruime slaapkamers en de eveneens vernieuwde en moderne badkamer. In de inloopdouche is gemakkelijk ruimte voor twee. Voorts vinden we een wastafelmeubel en handig 2e toilet in de badkamer.

Op zolder, die in gebruik is als zolderberging, is ruimte voor een ruime 4e slaapkamer en de nodige bergruimte.

ZONNIGE ACHTERTUIN

De op het zuidoosten gelegen achtertuin is lekker onderhoudsvriendelijk en tevens via een achterom te bereiken. Het terras direct achter de woning is voorzien van een glazen overkapping zodat je ook op een warme regenachtige dag gewoon achter het huis kunt zitten. Voorts vinden we een ruime stenen berging en een handige overdekte berging in de achtertuin.

HELEMAAL KLAAR! WELLICHT DAT U NOG EEN ANDER KLEURTJE WILT AANBRENGEN OP DE WAND MAAR DAN KUNT U OOK DIRECT WONEN!

Brochure