fbpx
053-4785670
Molenstraat 5a
info@oostingmakelaardij.nl

Beethovenstraat 83

Details

RUIM EN BETAALBAAR

Voor nog geen € 550,- netto per maand (rente en aflossing) een ruime eengezinswoning bewonen? Dat kan! Beethovenstraat 83 heeft o.a. 4 ruime slaapkamers dus er ruimte voor uw gehele gezin. En kopen is in dat geval goedkoper dan huren.

INDELING

Vanuit de hal met toilet, trapopgang, kelderkast en meterkast komt u in de keuken welke is voorzien van een inbouwkeuken met alle mogelijke apparatuur. De doorzonwoonkamer doet zijn naam eer aan. Door de grote raampartijen aan de voor- en achterzijde kunnen we spreken over een lekker lichte verblijfsruimte. En wat opvalt is dat er geen inkijk is. De woning is aan plantsoen gelegen en aan de achterzijde bevinden zich parkeerplaatsen. Extra veel privacy dus.

Op de verdieping vinden we naast 3 ruime slaapkamers een lichte badkamer met douche, wastafel en 2e toilet.

Op de 2e verdieping vinden we naast de nodige bergruimte en plek voor de wasmachine op de voorzolder een eveneens ruime 4e slaapkamer.

NABIJ SCHOLEN EN SPEELGELEGENHEDEN

In de directe omgeving van de woning zijn basisscholen en speelgelegenheden aanwezig zodat de kinderen veilig naar school kunnen of buiten kunnen spelen. En dat kan ook op het plantsoen voor de woning. Het winkelcentrum in de Veldmaat ligt op loopafstand van de woning.

ONDERHOUDSARME VOOR- EN ACHTERTUIN

Wel genieten van de zon maar geen groene vingers? Zowel de voor- als de achtertuin zijn onderhoudsarm aangelegd. De achtertuin is met een achterom bereikbaar evenals de achter de woning gelegen stenen berging!

MET UW HELE GEZIN VOOR EEN LAGE PRIJS IN EEN RUIME EENGEZINSWONING? KOM OOK EEN KIJKEN!