fbpx
053-4785670
Molenstraat 5a
info@oostingmakelaardij.nl

Bartokstraat 4, Haaksbergen

Kenmerken

  • Berging
  • Tuin

Details

Bezichtigingsdagen worden:

  • vrijdag 13 november
  • dinsdag 17 november

Aanmelden verplicht! Voor uw en onze veiligheid maximaal 2 personen per bezichtiging.

RUIM EN BETAALBAAR

Voor nog geen € 550,- netto per maand (rente en aflossing) een ruime eengezinswoning bewonen? Dat kan! Bartokstraat 4 heeft o.a. 4 ruime slaapkamers dus er is ruimte voor uw gehele gezin. En kopen is in dat geval goedkoper dan huren. Bovendien is de woning zo goed als af. Met kunststof kozijnen rondom, rolluik en screen, nieuwe badkamer en toilet (2018) blijft er niet veel meer te wensen over.

NABIJ SCHOLEN EN SPEELGELEGENHEDEN

En ook de ligging is uitstekend. In de directe omgeving van de woning zijn basisscholen en speelgelegenheden aanwezig zodat de kinderen veilig naar school kunnen of buiten kunnen spelen. Bovendien ligt het centrum van Haaksbergen maar ook het winkelcentrum in de Veldmaat op loopafstand van de woning.

INDELING

Vanuit de hal met toilet, trapopgang, kelderkast en meterkast komt u in de doorzonwoonkamer en die doet zijn naam eer aan. Door de grote raampartijen aan de voor- en achterzijde kunnen we spreken over een lekker lichte verblijfsruimte met massief eikenhouten vloer. De half open keuken is voorzien van een inbouwkeuken met de nodige apparatuur.

Op de verdieping vinden we naast 3 ruime slaapkamers een moderne badkamer met douche, wastafel en 2e toilet.

Op de 2e verdieping vinden we naast de nodige bergruimte en plek voor de wasmachine op de voorzolder een eveneens ruime 4 slaapkamer.

ONDERHOUDSARME VOOR- EN ACHTERTUIN

Wel genieten van de zon maar geen groene vingers? Zowel de voor- als de achtertuin zijn fraai en onderhoudsarm aangelegd. De achtertuin is met een achterom bereikbaar evenals de achter de woning gelegen stenen berging!

MET UW HELE GEZIN VOOR EEN LAGE PRIJS IN EEN RUIME EENGEZINSWONING? TWIJFEL DAN NIET EN KOM OOK EENS KIJKEN!