fbpx
053-4785670
Molenstraat 5a
info@oostingmakelaardij.nl

Barginkshoeve

Uniek wonen in een woning die ook nog naar eigen inzicht kan worden aangepast? Pak die kans!

Eigentijds wonen in het centrum van de bruisende wijk, de Veltmaat, met het zicht op de monumentale Bonifatiuskerk en dichtbij alle denkbare voorzieningen. De rust van de natuur nooit ver weg is en met natuurpark het Grintenbos op loopafstand.

Over Barginkshoeve
Op deze historische plek waar vroeger de boerderij van de fam. Bargerink (hoeve van Bargink) heeft gestaan op de hoek van de Veldmaterstraat en Geukerdijk, wordt een fraai appartementengebouw en 2 vrijstaande woningen gerealiseerd. 11 luxe appartementen die verschillen in grootte en ligging en met allemaal een eigen ruime buitenruimte. Daarnaast ook 2 woningen die naar eigen inzicht kunnen worden aangepast. Eigentijds wonen in het centrum van de wijk de Veldmaat. Schuin tegenover en met het zicht op de monumentale Bonifatiuskerk. Dichtbij alle denkbare voorzieningen van het winkelcentrum en het openbare vervoer.

Over de woning
Woning G is een vrijstaande woning aan de Geukerdijk op het plan Barginkshoeve. De stijl van de woning is overeenkomstig met het plan. Naast de woning is een eigen oprit met ruimte voor twee auto’s, hier kan optioneel een carport worden gerealiseerd. De woning is ingedeeld met een royale living aan de straatzijde en een riante keuken aan de achterzijde, met zicht op de achtertuin. Via de openslaande terrasdeuren heeft u direct toegang tot de diepe achtertuin, waar u de hele dag van de zon kunt genieten. Aan de achterzijde is een optie voor een uitbouw met mogelijkheid voor bijvoorbeeld een slaapkamer en badkamer op de begane grond of een tuinkamer.

Afspraak maken?
Heeft u nou interesse in deze vrijstaande woning? Maak gerust een afspraak bij ons! Vul het contact formulier hiernaast in en wij zullen contact met u opnemen.

Vul hier uw gegevens in