fbpx
053-4785670
Molenstraat 5a
info@oostingmakelaardij.nl

Wissinkbrinkweg 69

Details

VEEL RUIMER DAN U DENKT

Zo op het oog een woning als vele. Gebouwd in de jaren ’30 van de vorige eeuw in de kenmerkende stijl van destijds. Maar ook verbouwd, uitgebouwd en aangebouwd. Zo is Wissinkbrinkweg 69 dubbel bewoond geweest. En dat zie je terug in de woning. Zo zijn er 2 woonkamers, 2 badkamers, slaapkamers op de begane grond en op de verdieping, 2 garages enzovoort. En de inhoud laat dat ook toe. Met bijna 1000 m³ kunt u met een groot gezin of praktijk aan huis prima uit de voeten.

Op de begane grond vinden we zowel aan de voorzijde als zijkant een woonkamer verbonden door de centraal gelegen keuken. Met bezoek kunt u genieten van de gezellige houtkachel in de voorkamer en TV kijken kunt u in de zijkamer. De hal met trapopgang biedt tevens toegang tot de op de begane grond gelegen slaapkamer.

De tussenbouw verbindt woonhuis met de bijkeuken, bergingen, hobbyruimte en dubbele garage. In de tussenbouw vinden we ook de toilet en eerste badkamer voorzien van inloopdouche en wastafel.

Op de verdieping boven de woning vinden we 3 ruime slaapkamers, alle voorzien van vaste kastruimte, een kantoor en een badkamer voorzien van douchecabine, wastafel en 2e toilet.

Boven de aanbouw, eveneens met een vaste trap bereikbaar, vinden we een hobbykamer en een ruime zolderruimte te gebruiken als bergruimte.

WEILAND

Buiten vinden we een vrijstaande en in spouw gebouwde stenen garage met wederom een ruime zolderberging. Achter de garage is de caravanstalling gelegen en rondom de woning ligt de siertuin met de nodige fruitbomen. Aan de linkerzijde vinden we een weide voor het houden van kleinvee of paard.

IDEALE LIGGING

Met een vrij uitzicht over de weilanden zou je niet verwachten dat de dichtstbijzijnde basisschool op slechts 800 meter is gelegen. Ook supermarkt en zelfs het centrum van Haaksbergen liggen op fietsafstand. Ook Hengelo en Enschede zijn met de auto binnen een kwartier te bereiken!

OP ZOEK NAAR RUIMTE OM ÉN IN DE WONING? DAN MOET U ZEKER EEN KEER KOMEN KIJKEN! BEL OF MAIL EN MAAK EEN AFSPRAAK VOOR BEZICHTIGING!

Plan

Brochure