fbpx
053-4785670
Molenstraat 5a
info@oostingmakelaardij.nl

Wiedenbroeksingel 23, Haaksbergen

Kenmerken

  • Berging
  • Tuin

Details

WAT EEN PLAATJE

Deze fraaie, in de jaren ’30 van de vorige eeuw gebouwde, vrijstaande woning is gelegen aan de Wiedenbroeksingel 23 in Haaksbergen. Wat een uitstraling met zijn overstekende kap, speelse erker, verspringende zijgevels en glas-in-lood. En ook binnen vinden we de details waar deze woningen om bekend staan. Met een granito vloer in de hal, kozijnen met omlijsting en paneeldeuren ontstaat een bijzonder prettige sfeer. In de voor- en achterkamer en de keuken zijn de schoorstenen nog aanwezig.

KAMER EN SUITE

In de jaren ’70 is de woning nog enigszins verbouwd. De meeste paneeldeuren zijn voorzien van een hardboardplaat en de suitedeuren zijn verdwenen. Met een klein beetje moeite kunt u ook deze weer terug laten komen. Als we via de voordeur met poppe-raampje de hal binnen gaan valt het oog direct op de fraaie granitovloer. Aan de linkerzijde bevindt zich de deur naar de voorkamer van de oorspronkelijke kamer-en-suite. Achter de hal vinden we de woonkeuken. De ruime provisiekelder bevindt zich onder de hal en is toegankelijk vanuit de keuken.

In de aanbouw bevindt zich een bijkeuken/achterentree, doucheruimte met wastafel en separate toiletruimte.

SLAAPKAMERS EN RUIME ZOLDER

Op de 1e verdieping zijn 3 ruime slaapkamers gelegen. Langs de zijkanten liggen 3 grote bergruimtes die eventueel relatief eenvoudig bij de slaapkamers zijn aan te trekken.

Op de 2e verdieping, die middels een vlizotrap te bereiken is, is een grote zolderberging. Door een vaste trap te plaatsen zijn ook hier nog (slaap)kamers te realiseren.

DIEPE TUIN OP ZUIDWESTEN

Achter de woning is een tuin gelegen van wel 30 meter diep. Dat biedt mogelijkheden! Aan de linkerzijkant van de woning is een oprit gelegen waardoor u ook met een auto achter het huis kunt komen! Altijd al gedroomd van uw eigen mancave met buitenkeuken en overkapping? Er is meer dan voldoende ruimte dus hier kunt u uw plannen realiseren. De locatie van de woning is super. Vlakbij scholen, winkels, het buitengebied, centrum, sportverenigingen en uitvalswegen.

MET EEN FLINKE DOSIS LIEFDE IS EEN KARAKTERVOL WOONHUIS TE REALISEREN MET EEN FANTASTISCHE UITSTRALING! BEL OF MAIL EN PLAN EEN BEZICHTING.