fbpx
053-4785670
Molenstraat 5a
info@oostingmakelaardij.nl

Wiedenbroeksingel 137

Details

VOLOP RUIMTE EN EEN GOEDE LIGGING

Bent u op zoek naar een ruime eengezinswoning met voldoende slaapkamers in Haaksbergen? Dan is deze twee-onder-een-kapwoning aan de Wiedenbroeksingel 137 voor u een ideaal thuis. Bovendien profiteert u daarmee van een fraaie ligging. U kijkt uit over water en groen, terwijl u dankzij de centrale plek waarop u woont snel bij alle uitvalswegen van het dorp bent. Waar u ook naartoe moet voor uw werk, u bent er in no-time!

GROTE INHOUD EN OPPERVLAKTE

De woning is ruim (505 m³ inhoud) en is gelegen op een perceel van 306 m². Binnen vindt u een L-vormige woonkamer met massief houten vloer, ruime erker en een gezellige houtkachel. De keuken is voorzien van een keramische kookplaat, afzuiging, combimagnetron, koelkast en granieten blad.

5 SLAAPKAMERS

Op de eerste verdieping kunt u vanaf de overloop naar 3 ruime slaapkamers, waarvan 2 met vaste kastruimte. Dat scheelt u behoorlijk qua ruimte, want u hoeft daardoor geen grote kledingkasten te plaatsen.

Op de tweede verdieping is een hobbyruimte en een zolderslaapkamer te vinden. Met een groot gezin kunt u hier dan ook prima wonen.

TUIN OP ZUID

Houdt u van buiten zitten in de zomer? Dat treft, want deze woning heeft een tuin op het zuiden. Bovendien profiteert u van een garage en een carport, die afsluitbaar is en openslaande deuren heeft. De carport is bovendien ook te gebruiken als overdekt terras. Hier kunt u heerlijk genieten op zomerse dagen.

BENT U ENTHOUSIAST GEWORDEN OVER DE MOGELIJKHEDEN DIE DEZE FRAAI GELEGEN WONING BIEDT? BEL OF MAIL EN PLAN EEN AFSPRAAK VOOR BEZICHTIGING!

Brochure