fbpx
053-4785670
Molenstraat 5a
info@oostingmakelaardij.nl

Watersteeg 2

Details

UNIEK

Makelaars roepen wel vaker dat een pand uniek is, maar hoe zou u het vinden als u de hele straat voor uzelf heeft? Dat is het geval bij de Watersteeg: het enige huisnummer in de straat. Toch ligt de woning in de nabijheid van een supermarkt, huisartsenpost en school te midden van het Wolferink, een wijk die zich kenmerkt vanwege de grote hoeveelheid openbaar groen.

VRIJE UITKIJK

Met een plantsoen en waterloop aan de voorzijde en tuinen aan de achterzijde waant u zich permanent op vakantie. En de woning geeft u hetzelfde idee. De woning is opgetrokken uit Fins grenen, dat in april 2019 geschilderd is en klaar voor de komende 10 jaar! Hoge plafonds tot in de nok en een bijzonder prettig leefklimaat stralen rust uit.

GEEN AIRCO NODIG

En in de winter nauwelijks verwarming. Bijkomend voordeel van deze bouwmethode is namelijk de uitstekende isolatie! De huidige eigenaar betaalt een voorschot van € 100,- per maand en dat zonder extra energiebesparende voorzieningen.

De 3 ruime slaapvertrekken liggen in het souterrain. Of het nu extreem warm of koud is, in de slaapkamers heerst een prettig koel klimaat waardoor uw nachtrust gewaarborgd is. De luxe moderne badkamer met ligbad, douche, dubbele wastafel en toilet vinden we er ook, evenals de nodige bergruimte.

De woonkamer vinden we een verdieping hoger waardoor u vrij weg kunt kijken en u geen last heeft van inkijk. De moderne keuken met granieten aanrechtblad en diverse inbouwapparatuur is onlangs vernieuwd. De bijkeuken waar de wasmachine en wasdroger kunnen staan, ligt direct naast de keuken.

RUIME GARAGE

De aangebouwde stenen garage is extra ruim van formaat en meet maar liefst 4×9 meter. Ook op de vliering van de woning, in de kelderkast en in de tuinberging kunt u uiteraard de nodige spullen kwijt.

TUIN MET PRIVACY

De op het zuiden en westen gelegen tuin biedt u veel zon maar bovenal privacy! Volledig tot rust komen en genieten van de zon en het vele groen om u heen?

UITSTEKEND WOONKLIMAAT, VAKANTIEGEVOEL, NATUUR EN PRIVACY? LAAT U VERRASSEN! MAAK EEN AFSPRAAK VOOR BEZICHTIGING!