fbpx
053-4785670
Molenstraat 5a
info@oostingmakelaardij.nl

Warfriet 18, Haaksbergen

Kenmerken

  • Badkamer op BG
  • Balkon
  • Berging
  • Carport
  • Slaapkamer op BG
  • Tuin

Details

SLAPEN EN BADEN OP DE BEGANE GROND

Aan de Warfriet 18 staat deze ontzettend leuke semibungalow met carport. Op een rustige locatie, aan een autoluwe straat nabij het buitengebied en alle faciliteiten die Haaksbergen te bieden heeft. Alle voorzieningen zijn op de begane grond gelegen met als extra twee slaapkamers en een tweede badkamer op de 1e verdieping. Tijdens een bezichtiging zult u de voordelen, de mogelijkheden ten aanzien van levensloopgeschikt wonen en de voordelen van de fijne locatie pas ècht ervaren.

KOM BINNEN EN VOEL JE THUIS

We komen binnen via de hal aan de voorzijde. Aan de rechterzijde vinden we een inpandige berging met “achterentree”. Vrienden en bekenden komen eigenlijk altijd via deze achterdeur aan de voorzijde binnen. In de hal vinden we verder een meterkast en gastentoilet. De L-vormige woonkamer is straatgericht en bijzonder licht mede door de kleine erker aan de voorzijde. De tuindeuren aan de achterzijde komen uit onder de overkapping en verbinden binnen met buiten. De halfopen keuken met lichte inbouwkeuken is voorzien van een inductiekookplaat, afzuiging, koelkast, combimagnetron en vaatwasser.

Via de achterentree, die tevens dienst doet als bijkeuken, komen we in de slaapkamer met 2 ruime vaste kasten. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, wastafel en toilet.

NOG 2 SLAAPKAMERS EN EEN BADKAMER

Op de 1e verdieping vinden we twee riante slaapkamers met vaste kastruimte en een tweede badkamer met douche en toilet. Dus logees of kinderen? Geen probleem!

Via een vlizotrap is de bergzolder te bereiken.

PRIVACY EN RUST

Over privacy gesproken! Achter de woning ligt een tuin van ruim 20 meter diep! Van onder de overkapping direct achter de woning kun je genieten van volop vrijheid en een onderhoudsarm aangelegde tuin. Extraatje is de achterom, de ruime stenen berging met bergzolder en overkapping voor tuinmeubilair of kruiwagen. En genieten kunt u ook van de rust. De Warfriet is een doodlopende straat met uitsluitend bestemmingsverkeer. De straat is bijzonder ruim opgezet met veel openbaar groen, een speelterreintje aan het begin, en een plantsoen aan het einde van de straat.

LEVENSLOOPBESTENDIG WONEN MET OF ZONDER KINDEREN?
KOM OOK EENS VRIJBLIJVEND KIJKEN EN PLAN EEN BEZICHTIGING!

Brochure