fbpx
053-4785670
Molenstraat 5a
info@oostingmakelaardij.nl

W.H. Jordaansingel 34, Haaksbergen

Kenmerken

  • Badkamer op BG
  • Kantoorruimte / praktijkruimte
  • Slaapkamer op BG
  • Tuin

Details

PRACHTIG GELEGEN WONING

Wat een uitzicht! Vanuit de lichte, vrolijke woning gelegen aan de W.H. Jordaansingel 34 heeft u een wijds uitzicht over Scholtenhagen en de Bergingsvijver Met de hond een blokje om? Het buitengebied van Haaksbergen, met de sportvelden, tennisbanen, de Watermolen en het Lankheterbos ligt op loopafstand. Het centrum van Haaksbergen is eveneens dichtbij.

GROOTS VERBOUWD

Het huis dateert uit 1959. In 1987 is de woning met behulp van de bekende Enschedese architect Hans Hesse volledig verbouwd, waarbij het hele dak opnieuw geïsoleerd is. De woning is tegelijkertijd uitgebouwd met een zeer ruime living met een overvloed aan licht en een open haard. Verder is er een grote berging en carport bijgebouwd. Hierdoor is een inhoud ontstaan van maar liefst 695 m³.

SEMIBUNGALOW

Met uiteraard een slaapkamer en badkamer op de begane grond en meerdere slaapkamers op de verdieping!
Maar laten we beneden beginnen. De lichte, centraal gelegen hal geeft allereerst toegang tot de keuken. Deze is evenals het woongedeelte gelegen aan de voorzijde waardoor je te allen tijde kunt genieten van het fraaie uitzicht. De keuken is voorzien van een inbouwkeuken met apparatuur. De voormalige woonkamer is uitgebreid met een ruime living waardoor het totale oppervlak maar liefst 50 m2 bedraagt. De fraai vormgegeven living met zicht en licht tot in de hoge nok van de schuine kap is gelegen op het zuidwesten en voorzien van een open haard.
In deze vleugel is als kers op de taart ook nog een werkkamer, waardoor thuiswerken een genot is.
Terug naar de hal. Aan de rechterzijde vinden we de slaapvleugel met gang, badkamer en ruime ouderslaapkamer met inloopkast. Tenslotte geeft de hal toegang tot een ruime bijkeuken/achterentree met aansluitingen voor o.a. de wasmachine.
Op de verdieping vinden we naast de overloop een fraaie vide, hier is een tweede werkplek met zicht op de hal, 2 slaapkamers en de “lage” kamer die uitstekend dienst kan doen als speel- of logeerkamer met daarachter de nodige bergruimte.

FRAAIE TUIN OP ZUIDWESTEN

En dat betekent de hele dag door genieten van de zon in de besloten tuin, waar meerdere terrassen en zitjes te vinden zijn, desgewenst in de schaduw. Aan de achterzijde vinden we de zeer ruime stenen berging voor fietsen, tuingereedschap e.d. De berging geeft direct toegang tot de carport. Deze vinden we aan de rechterzijde van de woning aan het einde van de oprit die plaats biedt aan minimaal 3 auto’s. Voor de deur zijn ook meerdere parkeerplaatsen.
De W.H. Jordaansingel is een ruim opgezet, groen en heel rustig straatje met alleen wat bestemmingsverkeer.

OP EEN WERKELIJK UITSTEKENDE LOCATIE GELEGEN SEMIBUNGALOW. LICHT, RUIMTE, VRIJ UITZICHT EN WAT AL NIET MEER! PROFITEER VAN DEZE UNIEKE KANS EN PLAN EEN BEZICHTIGING!

Brochure