fbpx
053-4785670
Molenstraat 5a
info@oostingmakelaardij.nl

Ververstraat 40, Haaksbergen

Kenmerken

  • Berging
  • Tuin

Details

KEURIG ONDERHOUDEN

Aan de Ververstraat 40 staat deze keurig onderhouden 2-onder-1-kapper met berging. De woning is recentelijk voorzien van dakisolatie en voor het overgrote deel (ook boven) voorzien van dubbele beglazing. Daar waar nodig zijn kozijnen vernieuwd en voorzien van hardhouten kozijnen.

UITGEBOUWD

De woning is aan de achterzijde over de volle breedte én tussen de woning en bestaande berging uitgebouwd waardoor er op de begane grond aan ruimte geen gebrek is.

INDELING

Via de hal, met toilet, trapopgang en kelderkast, komen we in de ruime keuken. Ter hoogte van de uitbouw is de gevel ruimschoots voorzien van glas waardoor er veel licht binnentreedt. De inbouwkeuken is voorzien van gaskookplaat, afzuiging, combimagnetron, koel-/vriescombinatie en vaatwasser. De uitgebouwde doorzonwoonkamer is vanzelfsprekend ook zeer licht met ramen aan voor- en achterzijde. In het verlengde van de keuken bevindt zich een achterentree en inpandige berging/bijkeuken.

Op de eerste verdieping vinden we naast de overloop, 3 slaapkamers en een badkamer met douche en vaste wastafel.

Op de tweede verdieping bevindt zich een middels vlizotrap bereikbare bergzolder.

FRAAI AANGELEGDE TUIN

Zowel aan de voorzijde als achterzijde vinden we een fraai aangelegde tuin. De achtertuin is via de oprit bereikbaar en beschikt over een fraai terras. De blauwe regen zorgt in de zomer voor de nodige verkoeling. Naast de inpandige berging vinden we in de tuin nog een stenen buitenberging. De ligging van de woning ten opzichte van het centrum en het Haaksbergse buitengebied is ook ideaal te noemen!

KEURIG ONDERHOUDEN EN UITGEBOUWDE TWEE-ONDER-ÉÉN-KAPPER VOOR HET JONGE GEZIN OF STARTER. KOM OOK KIJKEN EN PLAN EEN AFSPRAAK VOOR BEZICHTIGING!

 

Brochure