fbpx
053-4785670
Molenstraat 5a
info@oostingmakelaardij.nl

Ververstraat 24, Haaksbergen

Kenmerken

  • Balkon
  • Berging
  • Tuin

Details

ONDERHOUDSARME WONING

Aan de Ververstraat 24 staat deze 2-onder-1-kapper met berging op een ruim perceel. De kunststof kozijnen, voorzien van dubbel glas, maken het een onderhoudsarm huis. De Ververstraat is een rustige straat met enkel bestemmingsverkeer op loop-/fietsafstand van het centrum.

INDELING

Via de hal, met toilet en trapopgang, kunnen we doorlopen naar de keuken. Deze is in 2004 vernieuwd en voorzien van gaskookplaat, afzuiging, koelkast, combi-oven en vaatwasser. De keuken kijkt uit op (en heeft ook een deur naar) de achtertuin. In het verlengde van de keuken bevindt zich de aangebouwde stenen berging. Het eetgedeelte, kijkt eveneens uit op de achtertuin, terwijl het zitgedeelte van de woonkamer op de voortuin uitkijkt.

Op de eerste verdieping vinden we naast de overloop, 3 slaapkamers met vaste kasten. De slaapkamer aan de straatzijde heeft rolluiken. Het is tevens de zuidzijde, dus de rolluiken zorgen er  ’s zomers voor dat het niet té warm wordt. De badkamer is eenvoudig uitgevoerd met een regendouche. Op het dakterras boven de keuken, is een praktische plek voor het drogen van de was.

Op de tweede verdieping bevindt zich een bergzolder. Deze is met een vlizotrap te bereiken.

FRAAI AANGELEGDE TUIN

Zowel aan de voorzijde als achterzijde vinden we een fraai aangelegde tuin. De achtertuin is via de oprit bereikbaar en is maar liefst 20 meter diep, zodat er altijd wel een plekje in de zon of schaduw te vinden is. De ligging van de woning ten opzichte van het centrum en het Haaksbergse buitengebied is ook ideaal te noemen!

ONDERHOUDSARME TWEE-ONDER-ÉÉN-KAPPER VOOR HET JONGE GEZIN OF STARTER. KOM OOK KIJKEN EN PLAN EEN AFSPRAAK VOOR BEZICHTIGING!