fbpx
053-4785670
Molenstraat 5a
info@oostingmakelaardij.nl

Veldmaterstraat 97

Details

FANTASTISCHE LIGGING

Met vrijheid aan zowel de voor- als de achterzijde kent Veldmaterstraat 97 een fantastische ligging. Heerlijk wegdromen vanuit de zithoek in uw woonkamer met uitzicht over de eigen tuin en de brede groenstroken langs de Kroonprins of van achter de eettafel over uw eigen siertuin aan de achterzijde. De ligging van deze woning is perfect. En laten we ook het winkelcentrum in de Veldmaat niet vergeten dat op loopafstand is gelegen.

GEMODERNISEERD

De huidige eigenaren hebben zich behoorlijk uitgeleefd op de woning. De gehele begane grond is volledig en bovenal smaakvol gemoderniseerd. En dat begint al in de hal waar we naast een trapopgang naar de verdieping ook een provisiekelder en toiletruimte vinden. De moderne inbouwkeuken is van alle gemakken voorzien waaronder een 5-pits gaskookplaat met afzuiging, koelkast, combimagnetron en vaatwasser. De tussenmuur tussen woonkamer en keuken is voor een groot gedeelte verwijderd waardoor één grote ruimte is ontstaan. Achter de keuken vinden we een ruime eveneens tot in de puntjes afgewerkte bijkeuken/achterentree met aansluitingen voor wasmachine en droger.

GROTE SLAAPKAMERS

Op de verdieping valt vooral de grootte van de slaapkamers op. Zowel aan de voor- als de achterzijde van de woning ligt een ruime slaapkamer waar met gemak een 2-persoonsbed op past. Beide slaapkamers zijn voorzien van vaste kastruimte maar er is ook voldoende plek voor extra kasten of een bureau. Op de 3e slaapkamer vinden we een vaste trap naar de 2e verdieping waar we wederom een grote slaapkamer vinden. Overigens is de indeling op de verdieping eenvoudig aan te passen zodat ook de 3e slaapkamer op de verdieping is te gebruiken. De badkamer, voorzien van douche en vaste wastafel, kan nog wel een opfrisbeurt gebruiken.

RUIME OPRIT EN GARAGE

Wat erg prettig is, is de ruime oprit waarop meerdere auto’s geparkeerd kunnen worden. Uw auto’s staan op uw eigen perceel dus er is altijd plek. Mocht u de voorkeur hebben aan een droge plek voor uw heilige koe dan is dat ook mogelijk. U rijdt zo de ruime garage met op afstand te openen garagedeur binnen.

TUIN MET MOGELIJKHEDEN

De tuin is diep en met een flinke grasmat aangelegd. Een robotmaaier zou zich hierop prima kunnen vermaken, mocht uzelf niet van tuinieren houden. De tuin is voorts erg onderhoudsarm aangelegd, dus daar heeft u amper omkijken naar. De tuin is overigens zo groot dat er nog voldoende plek is voor een fraaie overkapping of grote hobbyruimte.

RUIME EN SFEERVOLLE HELFT VAN EEN DUBBEL MET GARAGE. VOLOP PRIVACY IN EN RONDOM DE WONING. KOM OOK EENS KIJKEN EN PLAN EEN BEZICHTIGING!