fbpx
053-4785670
Molenstraat 5a
info@oostingmakelaardij.nl

Veldmaterstraat 50, Haaksbergen

Kenmerken

  • Garage
  • Tuin

Details

ONDERHOUDSARM

Bent u wat minder handig of heeft u eenvoudig weg niet zoveel zin of tijd om te klussen? Dan is Veldmaterstraat 50 een goede optie! De woning is rondom voorzien van kunststof kozijnen, trespa boeien en dakkapellen, dus van enig schilderwerk aan de buitenzijde is geen sprake. De raamkozijnen van de slaapkamers op de 1e verdieping en van de woonkamer aan de achterzijde zijn bovendien voorzien van rolluiken. Handig voor iemand die nachtdiensten heeft en ideaal om kou en warmte buiten te houden. Dat geldt overigens ook voor de gevels die zijn nageïsoleerd (2018) en HR++ beglazing waardoor de woning is voorzien van een energielabel C.

INDELING

Via de hal met meterkast, vernieuwde toiletruimte (2018) en bergkast komen we in de zonovergoten woonkamer. Met ramen aan de voor- en de achterzijde is het er altijd licht. De dichte keuken is voorzien van een inbouwkeuken (renovatie in 2018) met inductiekookplaat, afzuiging, koelkast, vaatwasser en combimagnetron.

5 SLAAPKAMERS

Op de eerste verdieping vinden we 3 ruime slaapkamers waarvan er 2 zijn voorzien van vaste kastruimte, een licht betegelde badkamer met douchecabine, wastafel en hangtoilet. Op de overloop vinden we nog een vaste kast.

Op de 2e verdieping vinden we naast een overloop en bergruimte nog eens 2 ruime slaapkamers, beide voorzien van dakkapel, wastafel en vaste kastruimte!

TUIN OP ZUID

De achtertuin is ideaal gelegen op zuid met een kleine twist naar west. Dat betekent eigenlijk de hele dag zon in de omsloten achtertuin. De woning is voor op de kavel geplaatst waardoor je, ten opzichte van andere woningen in de straat, een diepe achtertuin hebt. Ideaal is ook de ruime garage met een oppervlak van ruim 21 m² en de voor de garage gelegen carport. En laten we ook de ligging aan de parallelweg van de Veldmaterstraat en in de nabijheid van scholen en winkels, niet vergeten.

OP ZOEK NAAR EEN RUIME EENGEZINSWONING IN HAAKSBERGEN? STOP MET ZOEKEN EN PLAN EEN BEZICHTIGING AAN DE VELDMATERSTRAAT 50!

Brochure