fbpx
053-4785670
Molenstraat 5a
info@oostingmakelaardij.nl

Van Kinsbergenstraat 18, Haaksbergen

Kenmerken

  • Carport
  • Openhaard
  • Tuin
  • Vrijstaande garage

Details

UITSTEKENDE LIGGING

Deze bijzonder ruime eengezinswoning is gelegen aan de Van Kinsbergenstraat 18 op nog geen 500 meter van het Haaksbergse centrum. Op de fiets of zelfs lopend ben je dus in no-time bij de winkels! Vanuit de woning kijk je uit over een fraai plantsoen met speelgelegenheid. Wat een vrijheid! En zo kun je ook een oogje in het zeil houden op het spelende kroost.

UITGEBOUWD EN ONDERHOUDSARM

De woning is vrijwel volledig voorzien van kunststof kozijnen en aan de achterzijde uitgebouwd ten behoeve van een bijkeuken/achterentree. Bijzonder handig voor de plaatsing van uw witgoed en de warmte vliegt niet de deur uit als uw kinderen achterom komen. Vanuit de bijkeuken komen we in de half open keuken met inbouwkeuken voorzien van inbouwapparatuur en in de lichte doorzonkamer die oost-west gelegen is zodat u de gehele dag kunt genieten van de zon. Via de hal met meterkast en licht betegelde toilet komen we op de eerste verdieping.

VIER SLAAPKAMERS EN MODERNE BADKAMER

Op deze verdieping vinden we naast de overloop, drie ruime slaapkamers met vaste kastruimte en een moderne badkamer met zwevend toilet, douchecabine met lage instap en wastafelmeubel met spiegelkast. Op de tweede verdieping, die eveneens met een vaste trap te bereiken is, vinden we naast de overloop een ruime vierde slaapkamer en de nodige bergruimte.

VRIJ UITZICHT EN RUIME GARAGE

Voor inkijk hoef je niet bang te zijn want aan de voorzijde liggen geen woningen maar een fraai plantsoen met speelgelegenheid. In dezelfde strook zijn een aantal extra (openbare) parkeerplekken aangelegd zodat er altijd plek is voor uw auto. Ook op eigen terrein kun je de auto prima kwijt. De garage is evenals de woning uitgebouwd en is maar liefst 29 m² groot. De achtertuin is omsloten, via een achterom bereikbaar en onderhoudsarm aangelegd. De fraaie voortuin geeft in zowel zomer als winter de nodige kleur. Een extra parkeerplek behoort ook tot de mogelijkheden!

OP EEN UITSTEKENDE LOCATIE GELEGEN RUIME EN ONDERHOUDSARME EENGEZINSWONING! OOK BENIEUWD? BEL OF MAIL EN MAAK EEN AFSPRAAK VOOR BEZICHTIGING!

 

 

Brochure