fbpx
053-4785670
Molenstraat 5a
info@oostingmakelaardij.nl

Twijnerstraat 27, Haaksbergen

Details

UITGEBOUWD

En dat geldt voor zowel de begane grond als de 2e verdieping! Aan de achterzijde van de woning is een ruime keuken aangebouwd welke is voorzien van een inbouwkeuken met apparatuur. Achter de keuken bevindt zich de entree en een bijkeuken/wasruimte. De L-vormige woonkamer wordt, door ramen aan de voor- en de achterzijde, overgoten met licht. Verder vinden we een provisiekast, hal en toilet op de begane grond.

4 SLAAPKAMERS

Op de verdieping zitten 3 slaapkamers. De ouderslaapkamers heeft tevens vaste kastruimte. De badkamer is voorzien van een ligbad en vaste wastafel en deze kan een opknapbeurt gebruiken.

Via de vaste trap komen we op de 2e verdieping. Door de opbouw is een fraaie 4e slaapkamer ontstaan waar met gemak een dubbel bed zou kunnen staan. Onder de schuine kant is nog de nodige bergruimte.

RUIME HOBBYRUIMTE

Achter de woning staat een “dubbele” garage. Weliswaar met één garagedeur maar de ruimte is mooi groot. Via de gedeelde oprit kun je achter de woning komen maar de auto kan ook aan de voorzijde op eigen terrein staan. Aan parkeerruimte is sowieso geen gebrek want er is ook voldoende openbare parkeerruimte aanwezig.

ZONNIGE ACHTERTUIN

Met de achtertuin op zuid heeft u geurende de hele dag zon. De tuin is omsloten met schuttingen en een grote poort. Handig met kinderen of een hond! De voortuin is onderhoudsarm aangelegd dus daar bent u geen tijd aan kwijt. Wat verder overigens opvalt aan de woning is de aanwezigheid van dak- en muurisolatie. Daarnaast zijn er uitsluitend pannendaken gebruikt wat u behoorlijk in het onderhoud kan schelen!

AL MET AL EEN HELE LEUKE STARTERSWONING WAAR LINKS EN RECHTS NOG WAT AAN GEKLUST KAN WORDEN! EN MET EEN RUIME HOBBYRUIMTE VOOR DE ECHTE DOE-HET-ZELVER! KOM OOK EENS KIJKEN EN MAAK EEN AFSPRAAK!