fbpx
053-4785670
Molenstraat 5a
info@oostingmakelaardij.nl

Trompstraat 19

Details

COMPLETE METAMORFOSE

Aan de buitenkant lijkt dit een 2-onder-1-kapwoning waarvan er zo vele in Haaksbergen staan. Als je verder kijkt zie je dat deze woning aan de Trompstraat 19 meer te bieden heeft. De woning is aan de achterzijde uitgebouwd waardoor de indeling van de begane grond veranderd is.

Via de achterentree met aanpalende bijkeuken/wasruimte komen we in de ruime woonkeuken voorzien van een moderne inbouwkeuken met kookeiland. De keuken loopt naadloos over in de woonkamer met houtkachel. Evenals de vloerverwarming overigens en het keramische parket. Uiteraard vinden we aan de voorzijde de hal, met meterkast, toilet en provisiekelder.

PRIVACY

Omdat u geen overburen heeft, kunt u ver weg kijken en ervaart u een gevoel van vrijheid. Datzelfde geldt voor de tuin. Met een perceel van deze afmetingen maakt het eigenlijk amper meer uit of de tuin op het zuiden ligt of niet. De zijtuin is al groter dan menige achtertuin in een nieuwbouwwijk. Er is dus volop ruimte om in de zon of in de schaduw te zitten. En daar gaat het tenslotte om.

VOOR WIE HET HOGEROP ZOEKT

Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers en een badkamer, die voorzien is van een douche, toilet en wastafel. Alle kamers zijn voorzien van inbouwkasten, waardoor er veel effectieve woonruimte overblijft. De ouderlijke slaapkamer biedt toegang tot het dakterras. Ook op de zolder is nog een slaapkamer te vinden en een werk-/ hobbykamer. Voor grote gezinnen is dit een uitkomst.

ENERGIEZUINIG EN ONDERHOUDSARM

En niet alleen de binnenzijde is aangepakt. De woning is voorzien van vloer-, muur- en dakisolatie en HR++ beglazing. De meeste kozijnen zijn van kunststof dus u bent nauwelijks tijd kwijt aan het onderhoud.

DEZE WONING IS KLAAR VOOR DE KOMENDE 20 JAAR! OOK NIEUWSGIERIG? PLAN EEN AFSPRAAK VOOR BEZICHTIGING!