fbpx
053-4785670
Molenstraat 5a
info@oostingmakelaardij.nl

Ten Vaarwerkstraat 6, Haaksbergen

Kenmerken

  • Berging
  • Carport
  • Tuin

Details

FRAAIE LOCATIE

Op een mooi plekje in ’t Varck staat deze vrijstaande woning met dubbele carport en ruime berging aan de ten Vaarwerkstraat 6. De hond even uitlaten? Binnen 5 minuten loop je in de fraaie omgeving van de bergingsvijver. En daar vinden we uiteraard ook de nodige sportverenigingen, zwembad “de Wilder” en het Lankheterbos. Een boodschapje doen? Met de fiets ben je in een mum van tijd in het centrum van Haaksbergen. De ten Vaarwerkstraat is bovendien een rustig en kindvriendelijk straatje met weinig verkeer.

EVEN BINNENKIJKEN?

De voordeur vinden we aan de linkerzijde van de woning maar die is naar goed Twents gebruik niet in gebruik. Laten we dus maar achterom gaan waar we binnenkomen in de achterentree met toilet. Aan de rechterzijde vinden we de bijkeuken met keukenblok. Aan de linkerzijde vinden we de ruime hal met trapopgang.

Vervolgens komen we in de woonkeuken met inbouwkeuken voorzien van apparatuur. De onder de hal gelegen provisiekelder is toegankelijk vanuit de keuken. De woonkamer met erker en houtkachel is aan de voorzijde gelegen.

RUIME SLAAPKAMERS EN BADKAMER

Op de 1e verdieping vinden we twee hele ruime slaapkamers. De slaapkamer aan de achterzijde heeft een balkon. De eveneens ruime badkamer is voorzien van een lichte tegel en biedt plaats aan een ligbad, douchecabine, wastafel en 2e toilet.

De 2e verdieping is middels een vaste trap bereikbaar en bestaat uit bergruimte.

Heeft u meer (slaap)kamers nodig? Geen probleem. Door de indeling boven te veranderen kunnen er op de 1e en 2e verdieping extra kamers gerealiseerd worden.

DIEPE TUIN EN DUBBELE CARPORT

De achtertuin is vanaf de woning gemeten maar liefst 35 meter diep en ruim 10 meter breed. Wat een ruimte. Direct achter de woning vinden we een dubbele carport en een ruime stenen berging. Achterin de tuin staat een ruime tuinberging op betonnen voet en met betonnen vloer. Niet alleen de tuin maar ook de woning zelf is goed onderhouden.

FRAAI GELEGEN EN GOED ONDERHOUDEN VRIJSTAANDE WONING! OOK BENIEUWD? BEL OF MAIL EN MAAK EEN AFSPRAAK VOOR BEZICHTIGING!

Brochure