fbpx
053-4785670
Molenstraat 5a
info@oostingmakelaardij.nl

Stiegert 51

Details

REUSACHTIG

Enorm, gigantisch. Een ééngezinswoning maar dan veel groter. Met een woonoppervlak van maar liefst 180 m² en een inhoud van 600 m³ heeft u voldoende ruimte voor het hele gezin. De woning is in de afgelopen jaren behoorlijk uitgebreid. De oorspronkelijke woning is aan de achterzijde uitgebouwd en aan de zijkant is een halve woning aangebouwd op zowel de begane grond als de verdieping. Op zolder en aanbouw zijn 3 dakkapellen geplaatst waardoor de ruimte optimaal is te benutten.

WOONKAMER EN APARTE WOONKEUKEN

De ruime woonkamer beslaat de voormalige keuken en oorspronkelijke woonkamer. Aan de achterzijde vinden we een fraaie uitbouw met uitsluitend ramen waardoor de woonkamer, voorzien van massief eikenhouten vloer, mooi licht is. De suitedeuren scheiden woonkamer van woonkeuken die zich in de aanbouw bevindt. De U-vormige keuken is voorzien van een fraai fornuis, afzuiging, koelkast, vriezer, vaatwasser en combimagnetron. De vloerverwarming zorgt voor een aangenaam klimaat en via de schuifpui komen we op een overdekt terras direct achter de woning. Op de begane grond vinden we verder een hal, toilet, berging en bijkeuken. Voldoende plek dus voor provisie, witgoed, wandelwagen en wat al niet meer!

VIJF RIANTE SLAAPKAMERS

Waarvan 4 op de verdieping en een vijfde kamer op de zolder. De riante ouderslaapkamer heeft aan voor- en achterzijde een dakkapel waardoor het oppervlak van maar liefst 24 m² ondanks de schuine kap maximaal te benutten is. De andere 3 slaapkamers hebben alle een balkon. De ruime badkamer biedt voldoende ruimte voor een ligbad, douche, dubbele wastafel en 2e toilet. Op de 2e verdieping vinden we een zolderkamer eveneens met dakkapel.

KINDVRIENDELIJK EN AUTOLUW

Stiegert 51 is direct naast gemeentelijk groen en een speelterrein gelegen. Vanuit de woonkeuken heeft u prachtig zicht op uw spelende kroost. De straten nabij de woning zijn uitsluitend bestemd voor bestemmingsverkeer en de woning zelf is gelegen aan een woonerf! Lekker rustig dus in en rondom de woning.

RELAX

De achtertuin is onlangs opnieuw zo onderhoudsvriendelijk mogelijk aangelegd. Het is heerlijk vertoeven in uw tuin! Direct achter de woning op het overdekte terras of in de eveneens gigantische overkapping achterin de tuin. Deze is voorzien van TV en geluidsinstallatie dus ook buiten hoeft u niets te missen van de worldcup rugby in Japan of kunt u lekker bingewatchen op een zwoele zomeravond. De overkapping vormt één geheel met de ruime tuinberging die zowel vanuit de tuin als via een achterom bereikbaar is.

GROOT, GROTER, GROOTST! HEEFT U EEN (SAMENGESTELD) GEZIN MET KINDEREN OF BEHOEFTE AAN VEEL RUIMTE EN WEINIG ONDERHOUD? BEL OF MAIL EN PLAN EEN AFSPRAAK VOOR BEZICHTIGING!