fbpx
053-4785670
Molenstraat 5a
info@oostingmakelaardij.nl

Spoelsterstraat 74

Details

BIJZONDER FRAAI GEHEEL

De tuin, de ligging, de woonoppervlakte, de afwerking, privacy in en rondom de woning. Wat wenst u zich nog meer? Alle elementen verenigd in een woning. Dat is Spoelsterstraat 74!

De woning is gelegen op een ruime kavel van maar liefst 580 m². In de zij- en achtertuin val direct op dat je volledig vrij zit. Niemand die je ziet! Met een pleintje en parkeerplaatsen aan de achterzijde heb je geen directe achterburen. Daarnaast wordt de tuin omsloten door een tuinmuur en schutting welke één geheel vormt met de in een fraaie stijl gebouwde vrijstaande berging en overkapping. Door de grote tuin vinden we zon- en schaduwplekken in de tuin. En laten we ook de ligging op loopafstand van het centrum niet vergeten!

RUIM UITGEBOUWD

Dit op het oog standaard lijkende helft van een dubbel is zowel aan de zijkant als aan de achterzijde uitgebouwd waardoor de woonoppervlakte op de begane grond alleen al 100 m² groot is. Als we de woning via de achterzijde binnenkomen bevinden we ons in de aangebouwde hobbyruimte/berging die ook uitstekend dienst kan doen als kantoor. Via de bijkeuken met opstelplaats van wasmachine en droger en de nodige vaste kastruimte, komen we in de woonkeuken.

MODERN

De woonkeuken is voorzien van een moderne L-vormige inbouwkeuken met granieten blad en spoelbak en welke voorzien is van een 5-pits gaskookplaat, afzuiging en op hoogte geplaatste vaatwasser. De koelkast en combimagnetron vinden we aan de andere zijde. Via de suitedeuren komen we in de eveneens ruime L-vormige woonkamer. De ruime erker met tuindeuren en glas rondom maar ook de ramen aan voor-en achterzijde zorgen voor een zee aan licht. De gashaard en massief eikenhouten vloer zorgen voor een prettige sfeer.

Ook in de hal met provisiekelder, toilet en meterkast vinden we dezelfde vloer. De trap leidt ons naar de 1e verdieping waar we 3 slaapkamers, alle met vaste kastruimte of inloopkast, vinden. De ruime badkamer is met ligbad, douche, vaste wastafel en 2e toilet uitgerust.

De 4e slaapkamer en de nodige bergruimte is op de 2e verdieping te vinden die uiteraard ook met een vaste trap te bereiken is.

DIT IS EEN MUST SEE! ERVAAR DE RUIMTE IN EN RONDOM DE WONING EN PLAN EEN AFSPRAAK VOOR BEZICHTIGING!