fbpx
053-4785670
Molenstraat 5a
info@oostingmakelaardij.nl

Spoelsterstraat 24

Details

LIGGING NABIJ CENTRUM EN BUITENGEBIED

Op een fraaie kavel van maar liefst 275 m² ligt deze hoekwoning met garage, carport en berging.  Zowel het centrum als het buitengebied waaronder park Scholtenhagen met al zijn sportvelden en het Assinkbos zijn op de fiets binnen 5 minuten te bereiken.

RUIME DOORZONKAMER MET VEEL GLAS

Opvallend veel licht valt de woonkamer aan zowel de voor- als de achterzijde binnen. Met de achterzijde op de oostkant en de voorzijde op de westkant kunt u de hele dag genieten van de zon. De vooralsnog dichte keuken is voorzien van een inbouwkeuken. Keuken en woonkamer geven beide toegang tot de tuin via loopdeur of tuindeuren.

Komen we vanuit de keuken in de hal dan passeren we eerst de handige provisiekelder. Voorts vinden we een toilet en een garderobenis in de hal.

3 SLAAPKAMERS

Op de verdieping vinden we 3 slaapkamers, alle voorzien van vaste kastruimte. De voormalige badkamer doet dienst als inloopkast maar u zou er ook een wasruimte van kunnen maken. De ouderslaapkamers heeft ook een balkon. De lichte badkamer biedt plaats aan een inloopdouche met glasdeur, wastafelmeubel en handig 2e toilet.

MOGELIJKHEID VOOR EEN EXTRA SLAAPKAMER

De zolder is bereikbaar middels een vaste trap en is in gebruik als bergzolder. De zolder is biedt echter voldoende ruimte voor extra (slaap)kamer en de nodige bergruimte.

Overigens is er voldoende bergruimte aanwezig. Direct achter de woning vinden we een stenen berging met daarin de CV-ketel en een aansluiting voor de wasmachine. Achterop het perceel vinden we nog een garage, carport en tuinberging met overkapping.

DIEPE KAVEL

Aan de achterzijde blijft ondanks de bebouwing voldoende ruimte over voor een fraaie siertuin. En dat betekent tegelijkertijd dat er altijd zon maar ook schaduw is te vinden in de tuin. Links en rechts zijn woningen uitgebouwd en dat is met deze kavelgrootte ook geen probleem. Er blijft altijd voldoende ruimte over.

LEUKE HOEKWONING OP EEN FRAAIE LOCATIE DICHTBIJ HET CENTRUM EN BUITENGEBIED. WONING EN KAVEL MET VOLOP MOGELIJKHEDEN! PLAN EEN AFSPRAAK EN KOM OOK EENS KIJKEN!

Brochure