fbpx
053-4785670
Molenstraat 5a
info@oostingmakelaardij.nl

Spoelsterstraat 12, Haaksbergen

Kenmerken

  • Balkon
  • Tuin
  • Vrijstaande garage

Details

LIGGING NABIJ CENTRUM EN BUITENGEBIED

Op een fraaie kavel van maar liefst 279 m² ligt deze goed onderhouden hoekwoning met vrijstaande stenen garage en ruime oprit voor meerdere auto’s.  Zowel het centrum als het buitengebied waaronder park Scholtenhagen met al zijn sportvelden en het Assinkbos zijn op de fiets binnen 5 minuten te bereiken.

KUNSTSTOF KOZIJNEN EN VEEL LICHT

Opvallend veel licht valt de woonkamer aan zowel de voor- als de achterzijde binnen. Met de achterzijde op de oostkant en de voorzijde op de westkant kunt u de hele dag genieten van de zon. De vooralsnog dichte keuken is voorzien van een inbouwkeuken met apparatuur. Keuken en woonkamer geven beide toegang tot het overdekte terras direct achter de woning.

Komen we vanuit de keuken in de hal dan passeren we eerst de handige provisiekelder. Voorts vinden we een toilet en een garderobenis in de hal.

4 SLAAPKAMERS

Op de verdieping vinden we 3 ruime slaapkamers. De ouderslaapkamer geeft toegang tot het balkon.  De oorspronkelijke badkamer is nog steeds in gebruik als doucheruimte maar is ook eenvoudig om te bouwen tot wasruimte. De nieuwe badkamer biedt plaats aan een ligbad, wastafelmeubel en handig 2e toilet.

De 4e slaapkamer vinden we op zolder. Middels een vaste trap komen we op de ruime voorzolder. De brede dakkapel zorgt wederom voor voldoende licht op de voorzolder en ruime 4e slaapkamer.

DIEPE KAVEL

Aan de achterzijde blijft ondanks de bebouwing, achterin in de tuin vinden we een vrijstaande stenen garage die altijd in gebruik is geweest als hobbyruimte, voldoende ruimte over voor een fraaie siertuin. Direct achter de woning en in de tuin vinden we een 2-tal overdekte terrassen zodat het ook op een regenachtige dag prima vertoeven is.

GOED ONDERHOUDEN HOEKWONING OP EEN FRAAIE LOCATIE DICHTBIJ HET CENTRUM EN BUITENGEBIED. PLAN EEN AFSPRAAK EN KOM OOK EENS KIJKEN!

Brochure