fbpx
053-4785670
Molenstraat 5a
info@oostingmakelaardij.nl

Sleutelbloem 8, Haaksbergen

Kenmerken

  • Berging
  • Kantoorruimte / praktijkruimte
  • Tuin

Details

DROOMHUIS GEVONDEN

Aan de Sleutelbloem 8 te Haaksbergen. Rustig gelegen in de mooiste wijk van Haaksbergen met volop groen, een basisschool, speelgelegenheden en uitsluitend bestemmingsverkeer. Een ideale wijk voor het gezin. En het huis zelf heeft precies dat wat je als gezin zou wensen.

IDEALE INDELING

Op de begane grond vinden we bijvoorbeeld een royale L-vormige woonkamer met erker, gashaard en massief houten vloer. De vloer loopt door tot in de keuken aan de achterzijde die is voorzien van een inbouwkeuken in hoekopstelling. Met een vrij eenvoudige verbouwing is de keuken om te turnen naar een woonkeuken van formaat. Via de bijkeuken komen we in de oorspronkelijke garage die is omgebouwd tot werkkamer en ruime berging en die beide zijn voorzien van vaste kastruimte. Voorts vinden we op de begane grond de hal, toilet en meterkast.

VIER SLAAPKAMERS

Op de 1e verdieping vinden we een drietal ruime slaapkamers. Op de slaapkamer van de dochter des huizes kan een extra wastafel natuurlijk niet ontbreken. De licht betegelde badkamer biedt plaats aan een ligbad, douchecabine, wastafel en tweede toilet.

Middels een vaste trap komen we vervolgens uit op de ruime overloop van de 2e verdieping met een vierde slaapkamer met vaste kastruimte en de nodige bergruimte.

OMSLOTEN TUIN OP HET ZUIDEN

Dus volop zon! De tuin is fraai van formaat en onderhoudsarm aangelegd. Direct achter de woning is het terras gelegen dat zowel vanuit de woonkamer via de tuindeuren als vanuit de bijkeuken bereikbaar is. Ook de werkkamer heeft een toegang tot de achtertuin. Aan de voorzijde van de woning is een ruime oprit gelegen waar met gemak twee auto’s kunnen staan. Aan parkeerruimte overigens geen gebrek want er zijn ook voldoende openbare parkeerplekken beschikbaar aan de Sleutelbloem.

REDENEN GENOEG DUS OM EEN KIJKJE TE KOMEN NEMEN BIJ DEZE BOVENAL COMPLETE EN PRACHTIG GELEGEN EENGEZINSWONING.

Brochure