fbpx
053-4785670
Molenstraat 5a
info@oostingmakelaardij.nl

Schubertstraat 7, Haaksbergen

Kenmerken

  • Berging
  • Garage
  • Tuin

Details

VOLOP RUIMTE EN EEN GOEDE LIGGING

Bent u op zoek naar een ruime eengezinswoning met voldoende slaapkamers in Haaksbergen? Dan is deze twee-onder-een-kapwoning aan de Schubertstraat 7 voor u een ideaal thuis. Bovendien profiteert u daarmee van een fraaie ligging. U kijkt uit over een plantsoen en eigenlijk komt er alleen bestemmingsverkeer in de Schubertstraat. Een ideale speelplaats voor jonge kinderen dus.

GROTE INHOUD EN OPPERVLAKTE

De woning is ruim en is gelegen op een perceel van 268 m². Binnen vindt u een doorzon woonkamer die zijn naam eer aan doet. Het is er altijd licht. De dichte keuken is voorzien van een inbouwkeuken met kookplaat, afzuiging, combimagnetron, koelkast en vaatwasser.

4 SLAAPKAMERS

Op de eerste verdieping kunt u vanaf de overloop naar 3 ruime slaapkamers, waarvan 2 met vaste kastruimte. Dat scheelt u behoorlijk qua ruimte, want u hoeft daardoor geen grote kledingkasten te plaatsen. De moderne badkamer is voorzien van ruime douchecabine, groot formaat wastafelmeubel en handig 2e toilet.

Op de tweede verdieping is een zolderslaapkamer te vinden. Onder de schuine kanten en aan weerszijden van de overloop bevindt zich nog veel bergruimte. Met een groot gezin kunt u hier dan ook prima wonen.

TUIN OP ZUID

Houdt u van buiten zitten in de zomer? Dat treft, want deze woning heeft een tuin op het zuiden. Het zonnescherm zorgt voor de nodige schaduw zodat het goed vertoeven is. Ook de buitenkeuken met barbecue draagt daar een steentje aan bij. De tuinberging en een royale garage met daarvoor een oprit voor minimaal 3 auto’s maakt het geheel compleet.

BENT U ENTHOUSIAST GEWORDEN OVER DE MOGELIJKHEDEN DIE DEZE FRAAI GELEGEN WONING BIEDT? BEL OF MAIL EN PLAN EEN AFSPRAAK VOOR BEZICHTIGING!

Brochure