fbpx
053-4785670
Molenstraat 5a
info@oostingmakelaardij.nl

Scholtenhagenweg 28-28a, Haaksbergen

€695.000
Energielabel Scholtenhagenweg 28
Energielabel Scholtenhagenweg 28a

Kenmerken

  • Badkamer op BG
  • Berging
  • Garage
  • Slaapkamer op BG
  • Tuin

Details

ÉÉN KEER KNIPPEREN MET JE OGEN EN JE BENT DIRECT VERLIEFD

Welkom bij de Scholtenhagenweg 28/28a, een prachtige vrijstaande woning in het mooie Haaksbergen. Deze woning straalt karakter en warmte uit. De perfecte combinatie van klassieke charme en moderne gemakken. Ideale gezinswoning voor een groot gezin. De indeling met maar liefst zes slaapkamers, 2 keukens en 2 badkamers maakt dat de woning ook dubbel te bewonen is! Er is  voldoende ruimte voor iedereen om te genieten van privacy, zowel een fijne gezinswoning alsook comfortabele levensloopbestendig. Om over het uitzicht maar te zwijgen!

IDEALE LIGGING

Strikt formeel ligt de woning in de bebouwde kom van Haaksbergen maar aan beide zijkanten en achterzijde is alleen maar weiland te zien. Het centrum van Haaksbergen is op de fiets binnen 5 minuten te bereiken en dat geldt ook voor het Lankheterbos. Prachtig wonen in Haaksbergen, dichtbij het centrum en de uitgestrekte natuur. Alle voorzieningen bevinden zich binnen handbereik, waaronder winkels, restaurants, basisscholen en sportverenigingen.

SCHOLTENHAGENWEG 28

En dan beginnen we in de “gezamenlijke” hal. Ook de hal is opgedeeld maar we vinden er ook een doorgang naar het andere gedeelte. Aan de voorzijde vinden we Scholtenhagenweg 28, de karakteristieke woning uit de jaren ’30 van de vorige eeuw. Vanuit de hal met garderobe komen we in de ruime woonkamer. Rondom kozijnen met bovenramen in glas-in-lood. De voor- en achterkamer zijn in de loop der tijd aan elkaar getrokken waardoor een riante living is ontstaan.

Er is een doorbraak gemaakt naar de keuken waar we een moderne inbouwkeuken (2010) in hoekopstelling aantreffen. De keuken is een fijne ruimte voor kookliefhebbers. De moderne apparatuur en veel opbergruimte maken het een genot om hier maaltijden te bereiden. In de keuken vinden we ook de toegang naar de riante provisiekelder met een oppervlak van maar liefst 17 m². Aansluitend aan de keuken vinden we een praktische bijkeuken/achterentree, separate toilet en de badkamer met douche en wastafel.

6 SLAAPKAMERS EN EEN WERKKAMER

De eerste slaapkamer vinden we op weg naar boven op de begane grond. Op de eerste verdieping vinden we vervolgens 3 slaapkamers en een werkkamer. In de werkkamer vinden we de vaste trap naar de 2e verdieping en een doorgang naar de tweede woning. Op de 2e verdieping vinden we een ruime bergzolder met mogelijkheid voor een extra slaapkamer.

SCHOLTENHAGENWEG 28A

Als we de rechter voordeur nemen komen we in Scholtenhagenweg 28a. In de entree vinden we een werkkast, toilet, toegang tot een 2e provisiekelder en de trapopgang naar de 1e verdieping. Als we doorlopen komen we in de keuken waar we een inbouwkeuken (2010) in hoekopstelling aantreffen uiteraard voorzien van inbouwapparatuur. De ruime woonkamer vinden we vervolgens aan de linkerzijde en een serre aan de achterzijde.

Op de bovenverdieping bevinden zich twee hele ruime slaapkamers en een moderne badkamer (2019) die is voorzien van een inloopdouche, dubbele wastafel en toilet. Alles om de dag fris en ontspannen te beginnen en te eindigen. Vanuit de overloop is ook een doorgang naar de voorste woning.

BUITEN

Het huisperceel met 2 ruime bergingen van respectievelijk 81 m² en 66 m², een tuinberging en siertuin met boomgaard heeft een grootte van circa 2.500 m². Achter de woning is een weiland gelegen met een grootte van circa 13.700 m² Het weiland is niet inbegrepen bij de vraagprijs van Scholtenhagenweg 28 en 28a, maar is tegen meerprijs wel aan te kopen. Het houden van paarden of ander kleinvee behoort dus zeker tot de mogelijkheden!

RUIMTE TE OVER! OF JE HIER ALLEEN MET UW GEZIN GAAT WONEN OF EEN GEDEELTE VERHUURD, DAT IS AAN U. EN DAT OP DEZE PRACHTIGE LOCATIE. KOM OOK EENS KIJKEN EN BEL OF MAIL VOOR EEN BEZICHTIGING!

Brochure