fbpx
053-4785670
Molenstraat 5a
info@oostingmakelaardij.nl

Scholtenhagenweg 25

Details

ALLES NIEUW, GEMODERNISEERD EN GEÏSOLEERD

Bijna alles dan. Het oerdegelijke casco van deze karakteristieke woning is blijven staan maar voor de rest is alles de afgelopen jaren vernieuwd en gemoderniseerd. Alle leidingen van gas, water en elektra zijn vernieuwd en daar waar nodig uitgebreid. Kozijnen zijn, met behoud van de kenmerkende stijl, vernieuwd en grotendeels voorzien van HR++ beglazing. De gevels zijn geïsoleerd of daar waar nodig voorzien van een binnenmuur en de houtenvloer heeft plaatsgemaakt voor een geïsoleerde betonvloer met vloerverwarming!

FRAAIE LIGGING

Scholtenhagenweg 25 ligt, zoals zijn naam doet vermoeden aan de rand van Park Scholtenhagen. Nabij de bergingsvijver, kinderboerderij, de bult van Jordaan en alle sportvelden. Vanuit de woonkamer kijkt u uit over de weilanden aan de voorzijde en uw eigen ruime tuin aan de achterzijde. Zowel het centrum als het Lankheterbos liggen op slechts 5 minuten fietsen.

MODERN

We gaan de woning binnen via de statige voordeur met gietijzeren deurrooster. De hal is centraal gelegen en biedt middels fraaie paneeldeuren toegang tot vrijwel alle ruimtes op de begane grond. Links naast de voordeur vinden we een kantoorruimte die ook dienst zou kunnen doen als slaapkamer. Aan de rechterzijde vinden we achtereen-volgens de trapkast/meterkast, ruim bemeten en moderne toiletruimte met zwevend toilet en urinoir en de toegang tot een volwaardige provisiekelder.

COMFORT

Als we de woonkamer binnenlopen valt voornamelijk het vele licht op. Zowel aan de voor- als achterzijde maar ook aan de zijkant van de woning vinden we grote raampartijen en tuindeuren. De warme tinten van vloer- en wandafwerking en uiteraard de aanwezigheid van vloerverwarming maken van dit huis úw thuis! En dat geldt ook voor de eetkeuken. Koken wordt uw hobby in deze fraaie keuken met eiland. Gezelligheid troef met partner of kinderen die tijdens het koken plaatsnemen aan het eiland. De keuken is van alle gemakken voorzien met een grote 5-pits gaskookplaat, afzuiging, combimagnetron, koelkast en vaatwasser. Alle witgoed vinden we in de achterentree/bijkeuken waar we naast de nodige bergruimte ook de CV-ketel vinden. De moderne badkamer, volledig betegeld met grote lichte tegels en aardtinten beschikt over een fraaie inloopdouche met plaats voor 2 en een fraai wastafelmeubel met grote lades en dubbele wastafel. De 3 ruime slaapkamers vinden we op de verdieping. De droom van elke vrouw, een inloopkast met verlichting, ontbreekt uiteraard niet. Op de overloop vinden we een handig en uiteraard moderne toiletruimte.

 

GENIETEN

Groene vingers zijn wel nodig. Of u laat het zoals het is. Het perceel meet 850 m² en een groot gedeelte daarvan vinden we achter de woning. Evenals de fraaie overkapping die vanuit de woonkamer te bereiken is. Het is natuurlijk prima uitrusten met een biertje in de hand op de loungeset uitkijkend over uw eigen tuin. Achter de woningen vinden we overigens ook nog een ruime garage voor de nodige bergruimte. Bergruimte die ook in de woning niet ontbreekt. Boven de hoofdbouw én boven de achterbouw vinden we een 2-tal ruime bergzolders.

 

UITSTEKEND IN STIJL GERENOVEERD, GEMODERNISEERD EN VAN ALLE GEMAKKEN VOORZIEN. EN OOK NOG EENS OP EEN UITSTEKENDE LOCATIE GELEGEN. WAT WILT U NOG MEER. KOM OOK EENS KIJKEN EN PLAN EEN AFSPRAAK VOOR BEZICHTIGING

Brochure