fbpx
053-4785670
Molenstraat 5a
info@oostingmakelaardij.nl

Scholtenhagenweg 10

Details

SUPERLIGGING

Op het fietsje naar het centrum, de voetbal, het Lankheterbos of even een blokje rond met de hond? Beter kunt u het niet treffen. Scholtenhagenweg 10 is op een ideale locatie gelegen aan de rand van “Park Scholtenhagen”. Zowel aan de voor- als aan de achterzijde van de woning kijkt u vrij weg over de bergingsvijver of uw eigen tuin!

RUIM

En verkijk u niet op de ruimte in de woning! Met een woonoppervlakte van meer dan 180 m² en een inhoud van meer dan 625 m³ kunnen we spreken over een bijzonder ruime eengezinswoning. En dat blijkt ook wel als we binnen zijn. Via de hal met meterkast en toilet komen we in de woonkamer aan de voorzijde van de woning. Fraaie antracietkleurige plavuizen lopen door tot in de keuken en de eetkamer met tuindeuren aan de achterzijde van de woning. De centraal gelegen keuken is voorzien van een luxe en moderne inbouwkeuken (2019) met inductiekookplaat, afzuiging, vaatwasser en oven. De bijkeuken dient tevens als achterentree van de woning en is direct naast de keuken gelegen. Via de achterentree bent u in een paar stappen bij de vrijstaande garage van 3m x 7m.

VOLDOENDE SLAAPKAMERS (MOGELIJK)

Op de 1e verdieping vinden we 3 ruime slaapkamers. De ouderslaapkamer is voorzien van een schuifkastenwand over de volle breedte van de slaapkamer. De badkamer is voorzien van een ligbad, inloopdouche en 2 vaste wastafels. Het toilet vinden we in een separate toiletruimte.

De 2e verdieping is een grote open ruimte van ruim 50 m² die eenvoudig is op te delen in verschillende kamers. Heeft u een groot gezin en een aantal slaapkamers extra nodig? Dat is geen probleem. Bovendien leent het dak zich uitstekend voor het plaatsen van zonnepanelen zodat u de toch al lage energielasten nog verder kunt verlagen.

DIEPE EN FRAAI AANGELEGDE TUIN

Laten we ook de tuin voor en achter het huis niet vergeten. De voortuin is onder architectuur en bovenal onderhoudsarm aangelegd en vormt één geheel met de voortuin van de buren. De achtertuin is uiteraard wel privé. De oprit is af te sluiten met een dubbele poort waardoor uw privacy is gewaarborgd! Direct achter de woning vinden we een groot terrasscherm zodat u bij overvloedige zon toch in de schaduw kunt zitten. Ook de achtertuin is tot in de puntjes verzorgd. En mocht u zich zorgen maken of er wel voldoende plek is voor de trampoline of zwembad. De tuin heeft een oppervlakte van circa 600 m² dus welke wensen u ook heeft, grote kans dat deze vervuld kunnen worden aan de Scholtenhagenweg.

RUIM IN DE RUIMSTE ZIN VAN HET WOORD. KOM OOK EENS KIJKEN EN LAAT U VERRASSEN!

Brochure