fbpx
053-4785670
Molenstraat 5a
info@oostingmakelaardij.nl

Rossinistraat 38, Haaksbergen

Kenmerken

  • Badkamer op BG
  • Balkon
  • Berging
  • Slaapkamer op BG
  • Tuin

Details

GOED ONDERHOUDEN SEMI-BUNGALOW

Bent u ook zoek naar het gemak van slapen en baden op de begane grond? Dan bent u bij Rossinistraat 38 aan het juiste adres. Deze jonge semi-bungalow uit bouwjaar 1995 is volledig geïsoleerd en bijzonder goed onderhouden. Naast het gemak van alle voorzieningen op de begane grond profiteert u dus ook van het comfort van een jonge geïsoleerde woning.

ROYALE SLAAP- EN BADKAMER

Bij de nieuwbouw van de woning zijn zowel de slaapkamer als badkamer ruimer uitgevoerd dan oorspronkelijk de bedoeling was. Beide ruimtes zijn bijzonder royaal en goed toegankelijk met rolstoel of rollator, mocht dat nodig zijn. De badkamer is van alle gemakken voorzien met een ligbad, douche, wastafelmeubel en 2e toilet. Overigens zijn ook de L-vormige woonkamer met erker en schuifpui en de halfopen keuken met inbouwkeuken voorzien van apparatuur evenals de bijkeuken, goed van formaat.

NOG 2 SLAAPKAMERS EN EEN BADKAMER

Op de verdieping vinden we naast de overloop met vide nog 2 royale slaapkamers. De slaapkamer aan de voorzijde heeft ook nog een balkon. Een handige 2e badkamer is voorzien van douche, wastafel en toilet. Op de 2e verdieping, die middels een vlizotrap te bereiken is, vinden we de nodige bergruimte.

RUSTIG GELEGEN

De woning ligt aan een pleintje aan het einde van de Rossinistraat. Lekker rustig dus zonder al te veel autoverkeer. Met de fiets steek je makkelijk tussendoor naar de Wiedenbroeksingel en ben je in een mum van tijd bij het Haaksbergse centrum. Winkelt u liever in de Veldmaat? De afstand is vrijwel gelijk dus aan u de keuze.

TUIN OP ZUIDWEST

Aan zon geen gebrek in de op het zuidwesten gelegen tuin. De tuin is volledig omsloten met tuinmuur en schutting en ook buitenom middels een afsluitbare poort toegankelijk. Niet alleen in de woning maar ook In de tuin is een berging aanwezig. Altijd handig voor tuinmeubilair en gereedschap. Uw auto kunt u trouwens ook prima kwijt op de oprit aan de voorzijde of onder de carport.

STAAN UW KINDEREN OP HET PUNT HET NEST TE VERLATEN? OP ZOEK NAAR EEN RUIME TOEKOMSTBESTENDIGE WONING MET BUITENRUIMTE? KOM DAN ZEKER EEN KIJKJE NEMEN AAN DE ROSSINISTRAAT 38!

Brochure