fbpx
053-4785670
Molenstraat 5a
info@oostingmakelaardij.nl

Ramakerstraat 1

Details

LEVENSLOOPBESTENDIG

Semi-bungalow of eengezinswoning? Beide is mogelijk. Ramakerstraat 1 biedt u verschillende mogelijkheden. De woning heeft zowel op de begane grond als op de verdieping de mogelijkheid te slapen en te baden. Met 1 slaapkamer beneden en 3 boven is de woning tevens geschikt als ééngezinswoning. Uiteraard kan de slaapkamer beneden ook als hobby- of chillroom gebruikt worden of als uitbreiding van de woonkamer.

INDELING

De woonkamer is aan de voorzijde van de woning gelegen. Een eettafel hoeft er niet te staan, deze kan immers in de woonkeuken staan, maar er is meer dan voldoende ruimte voor. Wilt u de woonkamer vergroten dan kan dat eenvoudig door de slaapkamer erbij aan te trekken. Deze is aan de achterzijde tevens zuidwestzijde van de woning gelegen.

De woonkeuken met inbouwkeuken voorzien van apparatuur vinden we aan voorzijde van de woning. Voorts vinden we op de begane grond de achterentree met toilet en toegang tot de volwaardige provisiekelder, moderne badkamer met douche en vaste wastafel en aangebouwde stenen garage.

NOG 3 SLAAPKAMERS

Op de verdieping zijn 3 ruime slaapkamers gelegen alle voorzien van vaste kastruimte! De aparte toilet en 2e badkamer met douche en vaste wastafel zijn toegankelijk vanaf de ruime overloop die ook weer is voorzien van vaste kastruimte.

Nog meer bergruimte is te vinden op de bergzolder die middels een vlizotrap te bereiken is.

RUIME KAVEL

Niet alleen de woning biedt volop mogelijkheden maar dat geldt ook zeer zeker voor de ruime kavel! De verschillende woonruimtes grenzen aan de ruime tuin. Er is ruimte te over voor een fikse uitbouw, serre of ruime vrijstaande berging met overkapping. De tuin biedt volop privacy en rust en is vol op de zon gelegen.

BENT U OP ZOEK NAAR EEN LEVENSLOOPBESTENDIGE WONING? EEN STEK EN WONING MET VOLOP MOGELIJKHEDEN? KOM OOK EENS KIJKEN EN PLAN EEN AFSPRAAK VOOR BEZICHTIGING!

Brochure