fbpx
053-4785670
Molenstraat 5a
info@oostingmakelaardij.nl

Raaweg 19

Details

DE OUDE WATERZUIVERING

Onder deze naam is de eigenaar een praktijk aan huis begonnen. En daarmee zeggen we eigenlijk al genoeg. De enorme woning met een woonoppervlak van 200 m² en inhoud van ruim 700 m³ biedt voldoende ruimte voor een groot gezin en praktijk aan huis.

De woning met aanbouw deed in de vorige eeuw dienst als bedrijfswoning met laboratorium voor de waterzuivering van Haaksbergen. Eind jaren ’90 werd begonnen met de aanleg van de Hassinkbrink en te midden van de nieuwbouw mocht “de oude waterzuivering” blijven bestaan. Op een perceel van maar liefst 967 m² heb je bovendien voldoende privacy in de tuin en kijk je aan de voorzijde uit over groen en water.

WONING

Via de hal komen we in de ruime L-vormige woonkamer met massief houten vloer. De handige suitedeuren scheiden woonkamer en woonkeuken die voorzien is van een inbouwkeuken met apparatuur. Wat opvalt naast de enorme ruimte, een grote eettafel kunt u er met gemak kwijt, is de hoeveelheid licht die aan zowel de voor- als de achterzijde binnenvalt.

5 SLAAPKAMERS

Via de keuken komen we in de aanbouw waarin naast een bijkeuken ook 2 (slaap)kamers zijn gelegen. De andere 3 slaapkamers bevinden zich op de verdieping van de woning waar ook de badkamer met douche, wastafel en 2e toilet te vinden is.

PRAKTIJKRUIMTE

In de aanbouw vinden we ook de praktijkruimte die bestaat uit een wachtkamer met toilet, receptie/kantoor en praktijkruimte. De praktijkruimte is middels een eigen ingang bereikbaar waardoor u privé en werk gescheiden houdt. Uiteraard kunt u aan de praktijkruimte ook een geheel eigen invulling geven waarbij u kunt denken aan een oefenruimte voor muziek, chillruimte of thuisbioscoop.

UITSTEKENDE LIGGING

Met de basisschool, kinderdagverblijf en speelgelegenheden op loopafstand kunnen we spreken van een uitstekende ligging. Het weinige verkeer in de wijk, de grote speelweides met openbaar groen maakt dat u de kinderen met gerust hart op straat kunt laten spelen.

OP ZOEK NAAR ECHT IETS ANDERS? AAN RUIMTE IN EN ROND DE WONING GEEN GEBREK! LAAT U VERRASSEN EN KOM OOK EEN KEER KIJKEN!