fbpx
053-4785670
Molenstraat 5a
info@oostingmakelaardij.nl

Peddemors 26, Haaksbergen

Kenmerken

  • Balkon
  • Carport
  • Garage
  • Houtkachel
  • Tuin

Details

UITSTEKENDE LOCATIE

Op korte afstand van het centrum is Peddemors 26 gelegen. Met vrij uitzicht aan de voorzijde, een basisschool op loopafstand, en het gemak van alle centrumvoorzieningen om de hoek is het een ideale locatie. En de auto, of zelfs meerdere auto’s kunt u op eigen terrein kwijt op de oprit of onder de carport. Ideaal!

UITGEBOUWD

De woning is uitgebouwd aan de achterzijde, waar we de woning binnen komen in de bijkeuken. Naast de nodige kastruimte vinden we er ook de aansluiting van de wasmachine en de CV-ketel. Als we doorlopen komen we in de dichte woonkeuken met de lichte, in 2016 geplaatste inbouwkeuken die voorzien is van een gaskookplaat, afzuiging, oven en koelkast. Als we vervolgens naar de woonkamer gaan valt direct de grote hoeveelheid licht op. Aan de voor-, en achterzijde en ook in de zijgevel zijn grote ramen geplaatst. De centraal geplaatste houtkachel zorgt naast de nodige sfeer ook voor een aangename warmte.

3 RUIME SLAAPKAMERS

Via de hal met gemoderniseerde toiletruimte en ruime provisiekelder komen we middels een vaste trap op de overloop van de 1e verdieping. Deze is voorzien van een vaste kast evenals 2 slaapkamers. De ouderslaapkamer heeft daarnaast nog een balkon. De badkamer is, net als de keuken en toiletruimte beneden, in 2016 gemoderniseerd.

De bergzolder is middels een vlizotrap te bereiken. Overigens is de zolder eenvoudig en niet te duur te voorzien van een vaste trap waardoor de woonoppervlakte makkelijk vergroot kan worden. Bergruimte vinden we ook in de ruime garage en berging die achter de woning zijn gelegen.

SPIC & SPAN

En dat is door de gehele, goed onderhouden woning, te zien. Om nog enkele bijzonderheden te noemen: De woning is grotendeels voorzien van rolluiken. Handig voor de hete zomerdag en behaaglijk in de winter. De boeien van de carport, aanbouw en garage zijn van onderhoudsvrij trespa en de platdakbedekking is in 2020 vernieuwd.

GEMODERNISEERD IN 2016 EN GELEGEN OP EEN UITSTEKENDE LOCATIE! WAT WILT U NOG MEER? KOM VRIJBLIJVEND KIJKEN, LAAT U INFORMEREN OVER DE MOGELIJKHEDEN EN PLAN EEN AFSPRAAK VOOR BEZICHTIGING!

Brochure