fbpx
053-4785670
Molenstraat 5a
info@oostingmakelaardij.nl

Pastoor Wienholtsstraat 22, Haaksbergen

Kenmerken

  • Badkamer op BG
  • Berging
  • Garage
  • Tuin

Details

Zie de potentie

Op een minuut fietsen van het centrum van Haaksbergen, vindt u de Pastoor Wienholtsstraat 22. Een woning waarvoor de hashtag #ziedepotentie is uitgevonden. In de huidige staat zal de woning menig klushart sneller doen kloppen. Want wie handig is, kan deze 2-onder-1-kapper redelijk eenvoudig omtoveren naar eentje die weer helemaal bij de tijd is.

Na wat breek- en stucwerk, het plaatsen van een nieuwe keuken en badkamer (iets wat de meeste mensen toch al vaak doen bij een verhuizing) en een likje verf, zullen de investeringen een flinke waardestijging tot gevolg hebben. Maar ook ná de verbouwing zal het klushart sneller blijven kloppen: hij staat namelijk op een groot perceel waarop meerdere bergingen en een garage staan. Alle ruimte voor het uitvoeren van hobby’s!

Indeling

In de huidige situatie heeft u op de begane grond een hal met toiletruimte, een douche, een kelderkast, een dichte keuken en een ruime doorzonwoonkamer. Op de eerste verdieping 4 slaapkamers en op de tweede verdieping voldoende bergruimte (of de mogelijkheid voor een extra slaapkamer).

Nabij voorzieningen én buitengebied

Ondanks dat u dichtbij het centrum komt te wonen, bent u zelfs lopend in enkele minuten buiten de bebouwde kom. Een rondje om de Bergingsvijver, al dan niet met de hond, ligt in het vooruitzicht. Of naar de diverse sportverenigingen en ontspanningsmogelijkheden die Haaksbergen rijk is.

ALS U DE POTENTIE ZIET VAN DEZE WONING, HEEFT U EEN BUITENKANSJE OM HET GEHEEL NAAR EIGEN WENS IN TE RICHTEN. MAAK SNEL EEN AFSPRAAK VOOR EEN BEZICHTIGING!

Brochure