fbpx
053-4785670
Molenstraat 5a
info@oostingmakelaardij.nl

Oorweg 8

Details

BUITENAF EN TOCH DICHTBIJ HAAKSBERGEN

Daar ligt de woning aan de Oorweg 8. Verscholen tussen de bomen ligt deze vrijstaande woning op een perceel van 2.025 m². De woning is gebouwd in de jaren ’30 van de vorige eeuw en behoeft enige renovatie.

5 SLAAPKAMERS

Met 2 slaapkamers op de begane grond en 3 slaapkamers boven kun je met het hele gezin terecht! Op de begane grond vinden we naast de 2 slaapkamers een woonkamer annex keuken met inbouwkeuken, achterentree, bijkeuken en toilet.

De 3 slaapkamers op de verdieping beschikken alle 3 over vaste kastruimte. De badkamer beschikt over een ligbad en vaste wastafel. Onder de schuine kanten vinden we de nodige bergruimte.

De vliering is onbevloerd maar met een eenvoudige ingreep is ook deze uitstekend te gebruiken!

RUIM PERCEEL

De woning is fraai op het perceel gelegen. Met een kleine voortuin en een voldoende ruimte aan weerszijden van de woning is het perceel optimaal te benutten. De bovenal jonge aanplant op het perceel is eenvoudig te rooien waardoor u het perceel naar eigen wens kunt inrichten.

VOLOP PRIVACY

Vanwege zijn ligging aan een doodlopend straatje heeft u uitsluitend bestemmingsverkeer voor de deur. Rondom is de woning omgeven door cultuurgrond waardoor u vrij weg kunt kijken vanuit de woning en u bovenal veel vrijheid heeft in en rondom de woning.

HEEFT U 2 RECHTERHANDEN EN HEEFT U ALTIJD AL GEDROOMD VAN EEN PLEKJE BUITENAF? DAN IS DIT WELLICHT UW KANS! BEL OF MAIL EN MAAK EEN AFSPRAAK VOOR BEZICHTIGING!