fbpx
053-4785670
Molenstraat 5a
info@oostingmakelaardij.nl

Oleander 16, Haaksbergen

Kenmerken

  • Garage
  • Tuin

Details

DROOMHUIS GEVONDEN

Aan de Oleander 16 te Haaksbergen. Gelegen in de mooiste wijk van Haaksbergen met volop groen, een basisschool, speelgelegenheden en uitsluitend bestemmingsverkeer. Een ideale wijk voor een jong gezin. En het huis zelf heeft precies dat wat je als gezin zou wensen.

IDEALE INDELING

Op de begane grond vinden we bijvoorbeeld een royale L-vormige woonkamer met erker en uitzicht over het plantsoen. Aan de achterzijde ligt een royale leefkeuken die middels fraaie industriële schuifdeur wordt afgescheiden van de woonkamer. De keuken is ingericht met een gloednieuwe inbouwkeuken met kookeiland, alle denkbare apparatuur en tuindeuren naar de achtertuin. Een ruime bijkeuken met aansluitingen voor uw witgoed en voldoende bergruimte. Een garage met daarvoor een carport zodat minimaal 2 auto’s een plek op eigen terrein hebben. Voorts vinden we op de begane grond uiteraard een hal met trapkast, meterkast en een onlangs vernieuwde toiletruimte.

5 SLAAPKAMERS

Op de 1e verdieping vinden we 3 ruime slaapkamers en op zolder nog een 2. De moderne badkamer op de verdieping bestaat uit een royale inloopdouche met glazen deur, handig 2e toilet en 2 wastafels. De badkamer biedt bovendien voldoende ruimte voor een ligbad, indien gewenst. Naast de slaapkamers op zolder vinden we nog de nodige bergruimte.

TUIN MET OVERKAPPING

De achtertuin is zowel over eigen terrein als achterom bereikbaar en is onderhoudsarm aangelegd. De ruime overkapping biedt beschutting tegen regen en zon en aangezien de achtertuin zowel de middag als avondzon “pakt” is ook de overkapping geen overbodige luxe. Hadden we u overigens al verteld dat de woning in 2004 is gebouwd, volledig is geïsoleerd en voorzien van een zonneboiler?

VOLGENS MIJ VOLDOENDE REDENEN OM EEN KIJKJE TE KOMEN NEMEN BIJ DEZE BOVENAL COMPLETE EN PRACHTIG GELEGEN EENGEZINSWONING.

Brochure