fbpx
053-4785670
Molenstraat 5a
info@oostingmakelaardij.nl

Oldenkotsedijk 17

Details

RIANT WONEN IN HET BUITENGEBIED

Heerlijk buitenaf wonen op een riante kavel van 5.250 m² met daarop een woning met een woonoppervlak van maar liefst 200 m², een garage, 3 paardenstallen en volledig omheinde weiden. Meer dan voldoende ruimte dus om meerdere scenario’s uit te rollen. U kunt bijvoorbeeld denken aan zelf bewonen, dubbele bewoning, praktijk- of kantoorruimte aan huis of een bed and breakfast. Hoewel u in het buitengebied woont, is de afstand tot het centrum van Haaksbergen nog geen 1,5 kilometer. Supermarkten, basisscholen en andere voorzieningen liggen om de hoek evenals de fraaie bossen en venen rondom Haaksbergen.

SLAPEN EN WONEN OP BEGANE GROND

In de huidige situatie kan er op de begane grond worden geslapen en gewoond: er zijn twee woonkamers, een badkamer, een slaapkamer en een keuken te vinden. Op de verdieping zijn nóg twee slaapkamers te vinden en er is een ruime ongebruikte zolder boven de aanbouw. Deze kan op een eenvoudige manier geschikt worden gemaakt voor meerdere slaapkamers en/of een extra badkamer. Ruimte genoeg voor uw eigen ideeën derhalve.

DOOR CONSTANTE AANPASSINGEN, PRAKTISCH WOONGENOT

De oorspronkelijke bouw is uit de dertiger jaren, toch heeft de woning de tand des tijds doorstaan. De aanpassingen die constant zijn uitgevoerd maken dat deze woning past als een handschoen. De oorspronkelijke woning is bijvoorbeeld voorzien van een extra binnenspouw en het dak is geïsoleerd. De aanbouw uit 2005 is uiteraard volledig geïsoleerd. De begane grond is volledig voorzien van praktische plavuizen gedeeltelijk voorzien van vloerverwarming.

OF U NU PAARDENLIEFHEBBER BENT OF GEWOON IN HET BUITENGEBIED WILT WONEN, MET VOLDOENDE RUIMTE RONDOM UW WONING EN OP KORTE AFSTAND VAN HAAKSBERGEN? PLAN DAN EEN AFSPRAAK!

Brochure