fbpx
053-4785670
Molenstraat 5a
info@oostingmakelaardij.nl

Nijenkerckestraat 39

Kenmerken

  • Garage
  • Hoge plafonds
  • Inpandige garage
  • Kantoorruimte / praktijkruimte
  • Onder architectuur
  • Tuin

Details

RIANT (THUIS) WERKEN EN WONEN

Op de hoek Richterstraat – Nijenkerckestraat staat deze markante woning met praktijkruimte in de frisse kleurencombinatie wit-blauw. Onder architectuur gebouwd in een tijdloos design.

DE WONING

De woning heeft een inhoud van ongeveer 1.000 m³. Er is een vloeroppervlak van 318 m² waarvan 243 m² aan woonoppervlakte.
De woonkamer en keuken zijn ‘op de zon’ gebouwd en op een speelse manier van elkaar gescheiden. De moderne inbouwkeuken met composiet werkblad en spoeleiland is van alle gemakken voorzien. Een grote eettafel voor het hele gezin kan er makkelijk staan.
De schuifpui aan de achterzijde verbindt de woonkamer met de volledig uit glas opgetrokken tuinkamer waar het met name in lente en herfst goed toeven is.
Voorts vinden we een bijkeuken met aansluitingen voor witgoed, een gastentoilet en garderobenis op de begane grond, alle te bereiken van uit de centraal gelegen hal.

5 SLAAPKAMERS EN 2 BADKAMERS

Op de eerste verdieping is de ruime ouderslaapkamer met vaste kastruimte en een balkon op de ochtendzon. De eerste badkamer is bereikbaar vanuit de ouderslaapkamer en is voorzien van een ligbad en 2 wastafels. Via een tussendeur komen we in de 2e badkamer met een inloopdouche, een 3e wastafel en toilet.

Drie slaapkamers voor de kinderen vinden we aan de voorzijde van de woning; deze zijn alle drie gelijk van grootte. De 5e slaapkamer vinden we in het souterrain.

Aan bergruimte is ook geen gebrek. Boven de woning vinden we een grote zolder met aparte stookruimte met HR cv-ketel en omvormer van de 16 zonnepanelen. Uw auto kan staan in de inpandige garage of naast de woning waar plek is voor meerdere auto’s.

DE THUISWERKRUIMTE

Deze ruimte bestaat uit een entree/hal, een toiletruimte, een ruimte van ± 6 m² en een ruimte van ± 24 m². Dit deel van het huis is derhalve voor meerdere doeleinden geschikt: bijvoorbeeld als spreekkamer voor 1-op-1 gesprekken, in combinatie met een grotere kantoorruimte, of als wachtkamer met een daarnaast gelegen ruime behandelkamer. Of als thuiswerkruimte die een eigen opgang heeft zodat zakelijk en privé uitstekend gescheiden kunnen worden gehouden.

 

Brochure