fbpx
053-4785670
Molenstraat 5a
info@oostingmakelaardij.nl

Nachtegaalstraat 134

Details

SMAAKVOL

Wat een plaatje. Vanaf 2015 is deze helft van een dubbel vrijwel volledig gemoderniseerd. Begane grond en verdieping zijn bijzonder smaakvol, naar de trend van de laatste jaren, afgewerkt en ingericht! En dat geldt niet alleen voor het interieur maar zeer zeker ook voor de buitenzijde.

PRAKTISCH

Volgens goed Twents gebruik komen we binnen via de achterzijde. Tussen de oorspronkelijke berging en de woning is een handige bijkeuken gebouwd. Wasmachine, droger en een extra koelkast of vriezer kunnen er makkelijk staan. De berging, in de tuin staat ook nog een ruime tuinberging, is op deze wijze van binnenuit te bereiken.

LICHTE WOONKAMER EN KEUKEN

Als we via de bijkeuken de woonruimte betreden valt direct op hoe licht het is. Ramen op de oost, zuid en westzijde zorgen de hele dag voor zonlicht in de woonvertrekken. De keuken is voorzien van een inbouwkeuken met apparatuur. De brede woonkamer van meer dan 4 meter biedt veel ruimte voor een aantal royale zitbanken en fauteuils.

MODERNE BADKAMER

Via de hal, met handige kelderkast en toilet, gaan we naar de 1e verdieping. De moderne badkamer in fraaie kleurstelling beschikt over een ruime inloopdouche, handig 2e toilet en groot wastafelmeubel. Verder vinden we 3 ruime slaapkamers met vaste kastruimte en een inloopkast op de verdieping. De bergzolder is middels een vlizotrap te bereiken.

FRAAI AANGELEGDE TUIN

Niet alleen aan de achterzijde maar ook aan de voorzijde is veel aandacht aan de tuin besteed. De makkelijk te onderhouden tuin is middels een schutting omsloten en biedt volop privacy. Mocht het op de hete zomerdagen van tegenwoordig te warm zijn in de zon dan kun je prima vertoeven in de bijzonder ruime overkapping die in één geheel is opgetrokken met een ruime tuinberging.

BIJZONDER FRAAI EN SMAAKVOL GEMODERNISEERDE WONING. DEZE WONING MOET U ZIEN! KOM OOK EENS KIJKEN EN PLAN EEN BEZICHTIGING!

Brochure