fbpx
053-4785670
Molenstraat 5a
info@oostingmakelaardij.nl

Molenstraat 86

Details

HET MOOISTE PLEKJE VAN HAAKSBERGEN

Rust en ruimte en met een vrij uitzicht over weilanden aan de voor- en aan de achterzijde. En toch op loopafstand!! van het Haaksbergse centrum, basisschool, kinderdagopvang, sportverenigingen en andere voorzieningen? Molenstraat 86 is het beste van beide. Wonen in het buitengebied én op korte afstand van alle denkbare voorzieningen.

ALLES GELIJKVLOERS OF EENGEZINSWONING

Is multifunctioneel dan de beste omschrijving? Naast 3 slaapkamers op de verdieping vinden we ook op de begane grond zowel een slaap- als badkamer.

De indeling is als volgt: hal, meterkast, woonkamer, woonkeuken voorzien va moderne inbouwkeuken met apparatuur, bijkeuken/ achterentree met aansluitingen voor o.a. de wasmachine, toilet, badkamer met douche en vaste wastafel, opkamer met daaronder een provisiekelder, slaapkamer/kantoor/chillruimte.

Op de 1e verdieping vinden we de nodige bergruimte onder de schuine kanten, 3 zeer ruime slaapkamers met de nodige vaste kastruimte en een stookruimte.

WALHALLA VOOR DE HOBBYIST

Achter de woning is een vrijstaande in spouw gebouwde stenen berging aanwezig die ook voorzien is van een zolder. En voor de hobby kunt u uitwijken naar de ruime berging van maar liefst 80 m². Achter deze berging vinden we nog een stal voor kleinvee die zich uitstekend kunnen vermaken in e weide achter de woning.

De woning is oorspronkelijk gebouwd in 1910 en heeft in 1983 een behoorlijke facelift gehad. Rondom de gehele woning is een nieuw buitenspouwblad gemetseld waardoor de muren bestaan uit een steens binnenblad, spouw en half steen buitenblad!

WONEN OP HET MOOISTE PLEKJE VAN HAAKSBERGEN? GRIJP UW KANS! BEL OF MAIL EN MAAK EEN AFSPRAAK VOOR BEZICHTIGING!

Brochure